Wooly Luxury Octopus bruin

Bolletje van zachte wol met tentakels. Het speeltje waar jouw kat wild van wordt. Niet alleen door de zachte vacht en de beweging van de tentakels tijdens het spelen, maar zeker ook door de toegevoegde MADnip.

 5,99

Op voorraad

√ iDeal √ € 6,95 verzendkosten √ ophalen op afspraak √ track and trace informatie √ 2x per week verzenden

Beschrijving

Wooly Luxury Octopus met madnip

De Octopus van Wooly Luxury staat voor: Een bolletje met een zachte vacht wat door de toegevoegde MADnip onweerstaanbaar wordt voor katten. De Octopus heeft om deze twee redenen een grote aantrekkingskracht op jouw kat: de zachte vacht van wol en de Aziatische plant Actinidia polygama, beter bekend als Matatabi, is in dit bolletje wol verwerkt. De tentakels maken het speeltje extra spannend vanwege de beweging die het geeft tijdens het spelen.

Totale lengte is ongeveer 18 centimeter.

Waarom kiezen voor de Octopus voor jouw kat?

Wol is een natuurlijk materiaal en daardoor onweerstaanbaar voor katten. Wanneer de tentakels bewegen tijdens het spelen is het feest voor jouw kat helemaal compleet, want beweging triggert het jachtinstinct van jouw kat. Jouw kat kan er met een gerust hart zijn klauwen en tanden in zetten, want deze Wooly Luxury Octopus kan wel tegen een stootje.

Kattenspeeltjes aantrekkelijk houden?

Bestel het luxe zakje valeriaan erbij en jouw kat heeft nog langer plezier van deze geweldige speeltjes.

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDeal.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenddagen

Op dit moment verzend ik pakketjes 2x per week. Elke dinsdag en elke vrijdag.

Uiterlijk dinsdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakketje mee in de verzending van deze dinsdag.
Hetzelfde geldt voor vrijdag; uiterlijk vrijdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakket mee in de verzending van deze vrijdag.

Levertijd en Track-en-trace

Twee keer per week bied ik de pakketten aan bij de pakketbezorger; op dinsdag en op vrijdag.

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt. Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn