Gratis E-boek over vers vlees voor katten

In dit gratis E-boek 'Vers vlees voor katten ontcijferd' neem ik je mee op een reis van het originele dieet van de kat tot wat er in de voerbak thuishoort wanneer jouw kat vers vlees krijgt. Ik neem je mee naar een wereld van vers vlees voeding voor katten. Want vers vlees aan jouw kat geven is het best passende kattenvoer voor jouw kat als obligate carnivoor. Maar alleen wanneer het menu ook daadwerkelijk helemaal compleet is.

In mijn e-book 'Vers vlees voor katten ontcijferd' lees je:

  • Waardoor jouw kat een obligate carnivoor is,
  • Wat een kat in de natuur eet,
  • Wat de basis is voor alle kant en klaar voeding voor katten,
  • Wat er écht in de voerbak van de kat thuishoort,
  • Wat er in een vers vlees menu voor jouw kat moet zitten om dit menu écht compleet te maken én waarom dit zo is.

Na het lezen van dit e-boek weet jij of het vers vlees menu van jouw kat compleet is..... of dat je stiekem nog een paar ingrediënten mist.

Dat er alternatieven zijn wanneer jouw kieskeurige kat geen botten of orgaanvlees eet en tot slot waardoor elk vers vlees menu voor elke kat anders is.

Tot slot ik leg uit waarom een vers vlees menu voor elke kat op maat gemaakt moet worden, want tenslotte is elke kat uniek. Niet alleen in haar voorkeuren van vleessmaken, maar zeker ook wanneer er gekeken wordt naar de juiste voerhoeveelheid specifiek voor jouw kat.

 

Let op:

Dit E-boek geeft de essentiële componenten aan die echt in een vers vlees maaltijd van katten horen, het is geen compleet vers vlees menu voor jouw kat dat je zo aan jouw kat kunt geven.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Bach bloesem katten toedienen ervaringen stress kattengedragsdeskundige rotterdam

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn