Bach bloesem voor katten

Natuurlijke remedies, krachtige werking

Bach bloesem remedies helpen jouw kat emotioneel weer in balans te komen wanneer angst, onzekerheid of een trauma het dagelijks leven overheerst.

Bach bloesem voor katten bij angst, stress en beter omgaan met veranderingen.

Jouw kat zit niet lekker in zijn of haar emotionele zachte velletje. Je merkt onzekerheid, angst of algehele onrust. Daardoor heeft jouw pluizige maatje veel last van stress en is hierdoor emotioneel uit balans. Hier heeft jouw kat behoorlijk veel last van en gaat zich zelfs ook anders gedragen. Je herkent soms jouw eigen kat niet meer.

Graag wil jij jouw kat helpen met deze onzekerheid, angst of algehele onrust en deze onbalans herstellen.

Bachbloesem katten

Wanneer gebruik je Bach bloesems bij katten?

Er hoeven geen grote trauma's te zijn

Bachbloesems helpen jouw kat emotioneel weer in balans te komen wanneer angst, onzekerheid of een trauma het dagelijks leven overheerst. Bach bloesems voor katten kun je voor zeer veel verschillende emoties inzetten, anders dan onzekerheid, angst en algehele onrust.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Verlatingsangst; wanneer jouw kat niet goed tegen alleen zijn kan.
 • Verdriet; bij aanhoudend verdriet na het overlijden van een maatje.
 • Trauma; als jouw kat last heeft van een trauma uit in het (recente) verleden.
 • Spoediger herstel; Ter ondersteuning van het herstel na ziekte of zwangerschap.
 • Te weinig zelfvertrouwen; voor een kat die heel erg onzeker is.
 • Voernijd; bij overdreven verdedigen van voer naar de andere katten in het huishouden.
 • Verhuizing; om beter om kunnen gaan met de veranderingen en onrust die een verhuizing met zich meebrengt.
 • Nieuw thuis; beter kunnen wennen in een nieuw thuis (bijvoorbeeld asielkatten die een nieuw thuis krijgen bij jou).
 • Depressieve indruk; voor katten die de indruk wekken depressief te zijn, niet helemaal vrolijk ogen.
 • Continue aandacht vragen; Siamezen staan er een beetje om bekend, maar ook andere katten lopen continue voor je voeten omdat ze aandacht willen hebben.
 • Angst; bijvoorbeeld wanneer jouw kat erg angstig is voor harde geluiden of mensen.

In mijn kattenpraktijk gebruik ik de Bach bloesem Remedies ook:

Wat doen Bach remedies voor katten?

Onrust, trauma, angst in balans brengen

De Bach bloesem remedies zorgen ervoor dat jouw kat weer lekkerder in zijn zachte velletje komt te zitten. Dit puur natuurlijke middel is een zachte helpende hand van Moeder natuur om het innerlijk welzijn van jouw kat te herstellen en de stress die dit met zich meeneemt flink te verminderen.

Een ‘Bach bloesem mix katten op maat’ geeft ontspanning in lichaam en geest bij deze emotionele onbalans.

 

Jouw kat weer lekker in zijn zachte velletje.

Waarom een katten mix op maat?

Een unieke mix voor een unieke kat

Een katten mix op maat van bloesem remedies is belangrijk omdat Bachbloesems worden gekozen op basis van hoe jouw kat omgaat met bepaalde situaties. Dit uit een kat vaak door bepaald gedrag te laten zien.

De Bach Bloesem samenstelling in het flesje is dus gebaseerd op wat jouw kat op dit moment laat zien en op wat jouw kat nu nodig heeft.

Jij krijgt een Bach Bloesem mix die specifiek voor jouw kat is samengesteld door mij; een Bach Bloesem mix voor jouw kat op maat dus.

Dr. Bach ontdekte 38 remedies, uit deze 38 remedies kies ik die bloesems die jouw kat nu nodig heeft.

Waarom bij mij een Bach bloesemmix voor jouw kat aanvragen?

Expertise en kennis over Bach bloesems voor katten

Als Bach bloesem consulent voor katten met een achtergrond als kattengedragsdeskundige, begrijp ik het soms nogal eigenzinnige gedrag van katten als geen ander.

Maatwerk voor elke kat

Elk Bach bloesem flesje op maat is ook echt maatwerk. Geen enkele kat is hetzelfde en bij het selecteren van de Bach bloesem remedies voor jouw kat hou ik dan ook rekening met wat jouw kat specifiek nodig heeft.

Persoonlijke aandacht

Je bent niet zomaar een nummertje; in mijn kattenpraktijk heb ik oprechte aandacht voor jou en jouw kat. Ik hecht veel waarde aan het leren kennen van jou en je kat, zodat we samen kunnen werken aan een optimaal welzijn van jouw kat.

bach bloesem katten ervaringen toedienen

Welke Bach bloesem heeft mijn kat nodig?

Een simpele vraag die minder simpel te beantwoorden is

Er zijn maar liefst 38 enkelvoudige Bachbloesem remedies. Deze remedies zijn te koppelen aan de verschillende emoties die een kat kan hebben.

Wanneer we kijken naar de emotie angst, dan zijn er 5 verschillende remedies die er gekoppeld kunnen worden aan de emotie angst. Afhankelijk van hoe jouw kat omgaat met deze angst is zijn 1 of soms meerdere van deze specifieke 5 remedies van toepassing.

Daardoor is de vraag 'Welke Bachbloesem heb ik nodig voor mijn kat?' niet meteen te beantwoorden.

Dit is dan ook precies de reden dat ik voor jouw kat een Bach bloesem mix katten op maat maak. Niet alleen door mijn kennis van de Bach bloesem remedies en emoties van katten als Bach bloesem consulent voor katten; maar aanvullend ook door mijn kennis van kattengedrag als kattengedragsdeskundige kan ik een passende mix voor jouw kat op maat maken.

Bach bloesem remedies en katten

Katten staan nog heel dicht bij de natuur

De praktijk wijst uit dat katten over het algemeen heel goed reageren op de werking van de Bach bloesem remedies. Een kat staat nog heel dicht bij de natuur en reageert wonderbaarlijk goed op de werking van de Bach bloesem remedies*.

Originele Bachbloesem Remedies

Ook voor katten maak ik gebruik van de originele Bach bloesem Remedies. Deze worden namelijk over het algemeen heel goed geaccepteerd door katten.

Bach remedies Pets

De Bach Bloesem Remedies voor dieren (Bach Remedy Pets lijn) bevatten het stofje Glycérine om te conserveren. En specifiek dit stofje wordt juist minder goed door dieren geaccepteerd. Dit in combinatie met onze kieskeurige katten.....

Waar koop ik een Bach bloesem mix voor katten op maat?

Simpel en eenvoudig online

De Bach Bloesem mix voor katten op maat bestel je in mijn kattenshop via onderstaande knop.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een kort vragenformulier. Hierop vul je in waarvoor jij de Bach bloesem Remedies voor jouw kat wilt inzetten. Hoe specifieker en gedetailleerder je dit formulier invult, hoe beter ik de Bloesem remedies kan afstemmen op jouw kat.

Het ingevulde formulier stuur je terug naar mij en dan kan ik voor je aan de slag. Een enkele keer neem ik even contact op om een antwoord uit te diepen zodat ik zeker weet dat ik de juiste remedies voor jouw kat selecteer.

Naast de flesjes met Bach Bloesem mix voor katten op maat ontvang je van mij ook een documentje met wat extra informatie over de Bach bloesem Remedies. Hier staat o.a. ook uitgelegd hoe je de Bach bloesem Remedies bij katten kunt gebruiken.. want tja… dat is voor veel katteneigenaren nog wel een dingetje….

Advies inclusief 1 Bach bloesem flesje voor jouw kat

vanaf

€ 39,95

(exclusief verzendkosten flesje)

* Geen quick fix

Bach bloesem remedies zijn een heel mooi en zacht natuurlijk middel om in balans te brengen dat wat uit evenwicht is. Dit heeft soms tijd nodig, want hoe verder iets uit balans is (of hoe dieper het trauma zit), hoe meer moeite het kost om weer in evenwicht te komen.

In sommige situaties is het belangrijk de Bach bloesem remedies in te zetten in aanvulling op gedragstherapie voor katten. In die gevallen in het essentieel om te kijken naar de leefsituatie van jouw kat zodat de stress factor bij de oorzaak wordt aangepakt en de ondersteuning komt van de Bach bloesem mix voor jouw kat. Denk hierbij aan in huis plassen of in huis sproeien. Of agressie tussen katten onderling.

Veel gestelde vragen over Bach bloesems en katten

Advies inclusief 1 Bach bloesem flesje voor jouw kat

vanaf

€ 39,95

(exclusief verzendkosten flesje)

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

Bach Bloesem Mix voor katten

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat Breda

Contact opnemen
Gevestigd in Breda wijk Haagse Beemden - KVK 65191552

Gedragstherapie kat aan huis
Den Bosch, Tilburg, Dordrecht, Gornichem, Rotterdam, Roosendaal, Bergen op Zoom, Goes en natuurlijk Breda.

Bach bloesemadvies online
Landelijk verzenden

Voedingsadvies voor katten online
Uitgebreid en persoonlijk advies via mail