Addicted wooden dumbell MADnip

Addicted wooden dumbell MADnip is een halter om in de kattenbek te nemen, aan te likken en lekker van te gaan kwijlen. De Wooden Dumbell is gemaakt van een matatabi stick met twee matatabi houten blokjes aan weerszijden van deze stick. De Addicted Wooden Dumbell is heerlijk om mee te kroelen en van te gaan kwijlen.

 3,49

Op voorraad

√ iDeal
√ track and trace informatie
√ op werkdagen binnen 48 uur verzonden
√ ophalen op afspraak

Beschrijving

Addicted wooden dumbell van Madnip

Addicted wooden dumbell van MADnip is een halter om in de kattenbek te nemen, aan te likken en van te gaan kwijlen. De Wooden Dumbell van het merk Addicted is gemaakt van matatabi. Matatabi komt van de Aziatische plant Actinidia polygama waarvan stokjes, poeder en vezels worden verwerkt in kattenspeeltjes. Deze kattenspeeltjes zijn daardoor woest aantrekkelijk voor jouw kat (en alle andere katten)De Wooden Dumbell is gemaakt van een matatabi stick met twee matatabi houten blokjes aan weerszijden van deze stick.

Tegenaan tikken, oppakken en overheen rollen doet jouw kat allemaal met deze Wooden Dumbell van Addicted.

En na het spelen, dan is het tijd om te gaan slapen, want matatabi heeft een rustgevend effect op de kat..na het spelen...

Wat is MADnip?

MADnip wordt gemaakt van de plant Actinidia polygama en MADnip is een populaire term voor alle onderdelen van deze plant. De term MADnip is dan ook beter bekend als matatabi en soms als Silver Vine. Deze plant is een klimplant die hoog in de bergen groeit (boven de 1500 meter) in Azië. Hoe graag we (of onze katten) ook zouden willen, deze plant kun je in Nederland helaas niet in de tuin zetten.

Van deze plant worden de blaadjes gedroogd en gebruikt in kattenspeeltjes. En dit is precies wat het merk Addicted heeft gedaan met de Wooden Dumbell.

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDeal.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Verzenden

Op werkdagen binnen 48 uur verzonden

Levertijd en track-and-trace

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt.

Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

 

kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat breda

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn