Het perfecte vers vlees plan voor jouw eigenwijze kat

Jij wilt alleen het beste voor jouw toch wel tikkie eigenwijze kat: een heerlijke vers vlees maaltijd voor de kat mag dan natuurlijk zeker niet ontbreken.

Vers vlees geven aan jouw kat is heel gezond (het is tenslotte de natuurlijke voeding van katten), mits de voeding ook echt compleet is en aansluit op wat jouw kat specifiek nodig heeft. Niet alleen voor de gezonde kat, maar zeker ook wanneer jouw kat last heeft van een allergie, blaasgruis, te harde ontlasting of spijsvertering gerelateerde klachten heeft of wanneer jouw kat nierfalen heeft.

Alleen kan een écht compleet vers vlees menu voor jouw kat nog een hele puzzel zijn om samen te stellen. Met veel verschillende meningen en stromingen en minstens evenveel tegenstrijdige informatie op het internet, is het heel gemakkelijk om helemaal te verdwalen in het oerwoud dat kattenvoer heet.

Wanneer doe je het nu wel goed voor jouw kat? Jouw kieskeurige kat die ook nog eens heerlijk eigenwijs toch wel graag om het (zorgvuldig door jou verstopte) stukje lever op zijn bordje heen eet.

En dat is precies waar ik jou mee kan helpen wanneer jij op zoek bent naar voeding dat helemaal is afgestemd op wat jouw kat nodig heeft. Dit doe ik met een vers vlees plan op maat voor jouw kat.

kat eet vers vlees als onderdeel van B.A.R.F. menu op maat gemaakt.
Kat pakt bakje met vers vlees aan

Wat zijn de voordelen van vers vlees geven aan katten?

Onze katten zijn nog altijd obligate carnivoren en een vers vlees maaltijd sluit daardoor perfect aan bij hun natuurlijke behoeften en voedingspatroon. Er zijn dan ook best een aantal voordelen voor de gezondheid van jouw kat wanneer zij vers vlees eet. Denk hierbij aan:

 • Jouw kat voelt zich lichamelijk beter en is hierdoor weer actiever en speelser.
 • Jouw kat ziet er beter uit en dat wordt vaak gekenmerkt door een glanzende vacht, maar het is veelomvattender. Denk hierbij aan de blik in de ogen en een gezondere vorm van het lichaam.
 • Geen onnodige toevoegingen betekent ook dat jouw kat beter op gewicht blijft want ook bij katten gaan de suikers op de heupen zitten.
 • De weerstand van jouw kat is veel beter doordat jouw kat de juiste vitaminen en mineralen kan opnemen en verwerken in het lichaam.
 • Maar ook heeft jouw kat veel minder kans op ouderdomsziekten (denk aan obesitas, suiker en nierfalen).

Waarom een B.A.R.F. menu op maat voor jouw kat laten maken?

Heel simpel: De ene kat is de andere niet. Elke kat heeft zijn eigen unieke behoeften met daarbij ook nog eens zijn heerlijk eigenwijze voorkeuren. Daarom maak ik elk menu volledig op maat, zonder gebruik van standaardmenu’s. Hierbij kijk ik naar de natuurlijke voedingsbehoeften van katten en de individuele voorkeuren van jouw kat. Zodat het vers vlees menu passend is bij specifiek jouw kat.

Natuurlijk zijn er ook een aantal uitgangspunten die ten grondslag liggen aan een voerplan op maat. Dit zijn in ieder geval:

 • het gewicht (gezond gewicht, aankomen of afvallen),
 • gemiddelde beweging per dag (is jouw kat een binnen of een buitenkat, ligt jouw kat heel de dag in het raamkozijn of volgt jouw kat jou heel dag door het gehele huis?),
 • wat eet jouw kat graag (vers vlees brokjes of K.V.V., orgaanvlees of alleen hart, af en toe een muisje of eendagskuiken of liever een combinatie hiervan),
 • eventuele aandoeningen of ziekten,
 • leeftijd van jouw kat.
doos met kvv voor de kat
Vers vlees en verse vis op een plankje voor de kat

Hybride voeren aan jouw kat

Hybride voeren.. een deftig woord voor het combineren van kvv, B.A.R.F. met brokjes en blikvoer. Ik hou natuurlijk ook rekening met wat jij wilt als katteneigenaar: wil jij alleen vers vlees geven of geef je ook nog natvoer en/of brokjes erbij? Geef jij ook graag regelmatig een maaltijd van KVV en een prooidier voor de afwisseling? Uiteraard neem ik ook jouw wensen als katteneigenaar heel serieus.

Links of rechtsom: Compleet betekent wel altijd écht compleet wanneer je bij mij een vers vlees plan op maat voor jouw kat aanvraagt.

Waarom bij mij een vers vlees menu voor jouw kat aanvragen?

Expertise en kennis over kattenvoeding

Als voedingsadviseur voor katten met een achtergrond als kattengedragsdeskundige en Bach Bloesem consulent, begrijp ik de soms nogal eigenzinnige behoeften van katten als geen ander. Ik ben bekend met alle ins- en outs van brokjes en blikvoer, maar heb mij helemaal gespecialiseerd in vers voeren voor katten. Daardoor kan ik voor jouw kat een gebalanceerd en compleet dieet samen stellen dat perfect aansluit bij de unieke voorkeuren en speciale behoeften van jouw kat.

Tijdsbesparing en gemak

Jij wilt het beste voor je kat, maar misschien ontbreekt het je aan tijd (of zin of zelfs de energie) om zelf helemaal uit te zoeken wat een gebalanceerd en bij jouw kat passend vers vlees menu inhoudt. Door mij in te schakelen bespaar je jezelf een hoop kostbare uren en nog veel meer moeite en energie. Met een B.A.R.F. menu op maat kun jij snel aan de slag voor jouw kat.

Maatwerk voor elke kat

Een vers vlees menu op maat is ook echt maatwerk. Geen enkele kat is hetzelfde en bij het samenstellen van het menu van jouw kat hou ik dan ook rekening met wat jouw kat specifiek nodig heeft. Wanneer jouw kat gewoon gezond is, maar zeker ook wanneer jouw kat een aandoening heeft. Elk aspect neem ik mee bij het samenstellen van het menu… tot aan de voorkeuren van jouw kat en jou als eigenaar aan toe.

Persoonlijke aandacht

Je bent niet zomaar een nummertje; in mijn kattenpraktijk heb ik oprechte aandacht voor jou en jouw kat. Ik hecht veel waarde aan het leren kennen van jou en je kat, zodat we samen kunnen werken aan een optimaal welzijn van jouw kat.

Compleet is ook écht compleet

Veel tegenstanders van vers voeren schermen met het argument dat een vers vlees maaltijd niet compleet is. Maar wanneer jij bij mij een vers vlees menu voor jouw kat aanvraagt, dan zorg ik ervoor dat de maaltijd die jouw kat krijgt ook daadwerkelijk compleet is. Uiteraard hou ik daarbij rekening met eventuele aandoeningen en specifieke voorkeuren van jouw kat.

Bakje vers vlees voor de kat

Wat houdt een vers vlees plan voor jouw kat in?

Je krijgt een uitgeschreven menu van vers vlees, k.v.v. en indien gewenst prooidier componenten wat jij kunt gegeven aan jouw kat. Wanneer je ook brokjes en/of blikvoer geeft, neem ik dat ook op in het vers vlees plan. Het betreft over het algemeen een weekplan met bijhorende hoeveelheden van voedingselementen per dag.

Wanneer je bij mij een vers vlees plan voor jouw kat aanvraagt, ontvang je van mij:

 • Een compleet vers vlees voerplan afgestemd op jouw kat.
 • Een lijstje met noodzakelijke supplementen. Uiteraard inclusief de juiste dosering voor jouw kat.
 • Essentiële informatie over vers vlees voeren aan katten in het door mij geschreven ‘Startdocument vers voeren’. Deze krijg je meteen bij de aanvraag van het vers vlees plan op maat voor jouw kat. Voordat je het vers vlees plan van mijn ontvangt kun je je inlezen hoe je het beste de dagmenu's voor jouw kat kunt maken, zodat jij bij ontvangst van het vers vleesplan voor jouw kat meteen aan de slag kan.

Aanvullend:

 • Dit vers vlees plan is afgestemd op 1 kat. Elke kat is uniek en dus maak ik elk vers vleesplan helemaal op maat. Daardoor is dit voerplan niet automatisch toe te passen op jouw andere katten.
 • Het vers vlees plan voor jouw kat kun je gebruiken zolang de gezondheid van jouw kat hetzelfde blijft. Verandert er iets aan de gezondheid van jouw kat? Dan zijn aanpassingen van het voerplan wenselijk (of zelfs noodzakelijk).
 • Het is een online advies, ik kom niet op huisbezoek.

Investering 'vers vlees plan op maat voor jouw kat'

€ 133,00

Hoe vraag ik een vers vlees plan voor mijn kat aan?

De eerste stap

Het voerplan online aanvragen via onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Investering 'vers vlees plan op maat voor jouw kat'

€ 133,00

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Vrolijke kat logo van De Vrolijke Huiskat

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn