Ervaringen van klanten

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

caret-down caret-up caret-left caret-right

Itske heeft ons op een fijne en persoonlijke manier kunnen adviseren. Zij is betrokken, inventief en begrijpt katten als de beste. Heel fijn ook dat ze altijd start met een huisbezoek en ook kennis wil maken met de beide dames, Aimy en Vlinder.

Maar zij had niet alleen oog voor hen maar ook zeker voor ons als baasjes. Want ja, hoe ver ga je als om je harte wens te vervullen. Wij liepen af en toe letterlijk tegen onze grenzen aan omdat we hier werkelijk alles voor over hadden. Zij wist dingen in perspectief te plaatsen en ons te ondersteunen met praktisch advies.

Lieve Itske, heel hartelijk bedankt voor je support, relativering en je grote kattenhart.

 

Warme kattengroet,

Karin en Henk

Wij zijn erg blij met de handvaten die Itske ons gaf met het gedrag van onze kat Turbo.
Goede adviezen en een andere benadering naar onze kat toe hebben ons een lievere kat gegeven.

Dank je wel Itske dat je er voor ons en Turbo was.
Een aanrader voor iedereen die zijn dier beter wil leren begrijpen.

 

Toppie.

Mia van de Ven

Nadat er geconstateerd was dat mijn kat Miep nierfalen had ben ik op zoek gegaan naar een speciaal nierdieet om te zorgen dat zij langer en gezonder kon leven. Met mijn drukke werkschema kwam ik er niet uit om mij helemaal te gaan verdiepen in KVV, want ik heb hier geen ervaring mee.

Al snel kwam ik via een vriendin op de website van De Vrolijke Huiskat terecht. Ik heb meteen contact gezocht met Itske en binnen een paar dagen kwam ze met een compleet voerplan voor Miep.

Tijdens het dieet van Miep had ik nauw contact waarbij Itske elke vraag beantwoorde. Ze neemt echt de tijd voor je en heeft een oprechte interesse in je kat. Dit vond ik persoonlijk erg fijn. Ik zou iedereen "De Vrolijke Huiskat" aanraden.

 

Lieve groet,

Reena

Omdat ik 2 katten heb in een appartement van 45 m2 twijfelde ik soms aan mezelf, of ik alles wel goed deed en of de katten gelukkig waren. Ook was er 1 kat die nog al veel miauwde en ik wist niet wat ik hiermee moest doen. Ik kwam bij De Vrolijke Huiskat terecht en had een afspraak gemaakt. Van tevoren ontving ik een heel persoonlijke vragenlijst over Novi en Nala en wat mijn vragen waren. Dit vond ik erg handig zodat ze al een beeld had voordat ze bij mij thuis kwam.

Itske heeft me heel veel uitgelegd over katten en super handige tips gegeven wat ook daadwerkelijk heeft geholpen. Ik ben hiermee aan de slag gegaan en het miauwen is echt 80% minder geworden. Verder ben ik erg gerustgesteld en loop ik niet meer met de vraag of ik alles wel goed doe.

Nogmaals bedankt voor alle tips!

Ik zou het iedereen aanraden voor als je met vragen zit.

 

Met vriendelijke groet,

Saskia van Endhoven

Voor mijn kater van 4 jaar heb ik vorig jaar de vuurwerkmix van Bach gebruikt. Misty werd daar zeer rustig van.

We wonen in een wijk waar ze al vroeg in December beginnen met vuurwerk afsteken. Andere jaren schrok Misty daar zo van dat hij steeds gestrester werd en heel bang werd bij het minste of geringste wat hij maar hoorde. Het duurde tot lang in januari eer hij weer eens de "oude" was.

Met de druppels van de vuurwerkmix van Bach bloesem remedies werd dat zoveel minder.

Ga het zeker dit jaar weer kopen en gebruiken voor mijn kat Misty.

 

Marian

Mijn Schotse Herdershond Halley was de eerste 1,5 jaar van haar leven niet bang voor vuurwerk en harde geluiden, totdat een idioot meende, dat het leuk zou zijn om op een avond in januari vuurwerk af te steken. Het waren knallen, flitsen en hoge fluittonen. Wij liepen net buiten voor de laatste uitlaatronde en Halley schrok enorm. Sindsdien is ze heel erg bang voor vuurwerk.

Ik werd door een hondengedragsdeskundige gewezen op de Bach Vuurwerk Mix van De Vrolijke Huiskat. En ik ben aangenaam verrast met het effect van de Bach Vuurwerk Mix.

Halley vindt het knallen nog steeds niet leuk, maar ik zie geen paniek in haar ogen. Het lijkt er nu op dat de scherpe kantjes van de angst eraf zijn.

Tegenwoordig wordt bij ons in de omgeving helaas het hele jaar door vuurwerk afgestoken en wij wonen niet eens in een stad. Ik start dan ook al in november met het geven van de mix en dan tot ver in januari.

 

Marijke van de Ven

Itske is een echte vakvrouw. Vraag haar naar gedrag, patronen, voeding, stress, afleiding, looproutes, ontspanmomenten van en voor katten; Itske weet alles! Haar advies is duidelijk, integer en zonder je iets op te leggen.

Wij hadden best wat zorgen om onze vijf katten (samengesteld kattengezin). Leuk om samen te gaan wonen, onze harige vrienden vonden het minder fijn. Met name 1 kat van Harrie en 1 kat van Jessica. Krijsend en vechtend gingen ze wel eens door het huis. Wij gelukkig maar twee van onze katten zichtbaar niet. De situatie is nu, na een jaar, zoveel beter. Het kostte uiteraard ook van ons als baasjes enige inspanning. Ook wij ‘moeten/moesten’ aan de slag.

Het traject met Itske heeft ons veel gebracht en we zijn erg tevreden met het resultaat! Itske liet ons ook anders ‘kijken’. Vanuit de kat gezien. We bevelen Itske van harte aan! Haar kennis, geduld, betrokkenheid en inzichten waren voor ons goud. Dank Itske, ook namens Nina, Tara, July, Mara en Fritsy

Harrie en Jessica

We hebben bij Itske aan de bel getrokken omdat onze rode kater Rossi nogal wat probleemgedrag vertoonde. Rossi heeft een moeilijke start gehad en zijn karakter kenmerkt hem als angstig en nieuwsgierig tegelijk. Dit is soms best wel lastig. Itske heeft ons bijgestaan in het proces en keek met veel geduld, positiviteit en kundigheid met ons mee.

Van voorzieningen tot spelen en terug naar de basis van de kat. We wisten al aardig wat en hadden al de nodige veranderingen uitgeprobeerd. Ze kan je overal heel veel meer over vertellen. De kennis en kunde van Itske heeft ons zeker verder gebracht. We kennen Rossi een stuk beter en kunnen hierdoor beter voorzien in zijn behoefte en deze respecteren. Hierdoor is hij een heel stuk vrolijker!

Dankjewel Itske.
Mede namens Rossi

Denice en Roy

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat
angstige kat

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn