Hoopo Hydr draadloze waterfontein katten

De Hoopo Hydr draadloze waterfontein voor katten stimuleert jouw kat om te drinken. Deze Hydr draadloze waterfontein voor katten zorgt dat jouw kat altijd verfrissend en schoon drinkwater heeft en dat jouw kat kan drinken zonder dat de snorharen overprikkeld raken (snorhaarstress).

 79,95

Slechts 2 resterend op voorraad

√ iDeal √ € 6,95 verzendkosten √ ophalen op afspraak √ track and trace informatie √ 2x per week verzenden

Beschrijving

Hoopo Hydr draadloze waterfontein voor katten

De Hydr waterfontein van Hoopo is een hele fijne keuze wanneer je een waterfontein zoekt voor jouw kat. Een waterfontein stimuleert katten om te drinken. De Hoopo Hydr waterfontein is draadloos. Ideaal want je kunt deze fontein daardoor net op dat ene favoriete drinkplekje van jouw kat neerzetten. De drinkhoogte van de fontein is zoals ze dat zeggen ergonomisch; jouw kat hoeft niet helemaal te bukken om lekker te kunnen drinken. Dit is natuurlijk bij oudere katten en grotere kattenrassen een extra voordeel.

Vers drinkwater houden door te filteren

Waterfontein Hydr heeft een dubbel filtersysteem waardoor het drinkwater van jouw kat lekker vers blijft. De bacteriedodende UVC-lamp gaat elke 24 uur aan waardoor bacteriën geen kans krijgen om zich te ontwikkelen in het waterreservoir. Het water dat wegloopt uit het drinkplateau wordt automatisch via een 4-weg-filter geleid die speciaal voor de Hydr is ontworpen. Deze combinatie zorgt voor langdurig extra vers en fris drinkwater.

Voordeel voor jou is dat deze waterfontein weinig geluid maakt, dus wanneer jij je stoort aan het geluid van lopend water is dit wel de oplossing.

Waarom kiezen voor de Hydr draadloze waterfontein ?

Met zijn lange accuduur, grote waterreservoir, zacht geluidsniveau en automatische reinigings- en signaalfuncties is ervoor gezorgd dat de Hydr een zorgeloos product is voor jou én zeer aantrekkelijk voor jouw kat. De Hydr waterfontein heeft een simpel maar stijlvol design en past in elk interieur.

Waar staat het merk Hoopo voor?

Hoopo ontwerpt mooie en duurzame producten voor onze katten. Van luxe kattenartikelen tot katten accessoires en andere handige katten benodigdheden. Er wordt hierbij natuurlijk ook rekening gehouden met wat een kat nodig heeft. Alle Hoopo-producten worden ontworpen met het oog op luxe, design, passend in een kattenhuishouden en worden ook nog met oog onze planeet vervaardigd. De producten van Hoopo die voldoen aan de hoge eisen van onze huiskatten, die neem ik dan ook graag op in mijn webshop.

Hoopo staat voor duurzaamheid, design en functionaliteit... wat willen jij en jouw kat nog meer... behalve de draadloze waterfontein Hydr van Hoopo om te drinken op zijn favoriete plekje.

Alle voordelen van de Hydr waterfontein voor katten

✔ Ergonomische hoogte waardoor jouw kat niet door de voorpoten hoeft te buigen om te kunnen drinken. Extra handig voor grote kattenrassen en jouw ouder wordende kat.
✔ Plat en langgerekt ontwerp waardoor jouw kat met de snorharen de rand niet hoeft te raken tijdens het drinken en daarmee voorkomt dit snorhaarstress.
✔ Plug en play: Makkelijk en snel in gebruik te nemen.
✔ Water loopt automatisch elke 15 minuten even door waardoor het water op het drinkplateau vers blijft.
✔ Het lopende en het verse water stimuleert katten om meer te drinken.
✔ Lange accuduur van +/- 14 dagen, dus het waterfontein staat niet om de dag alsnog aan een snoertje.
✔ Ultra schoon water door de combinatie van een 4 kanaals filter & de bacteriedodende UVC lamp.
✔ Grote capaciteit van 1.8 liter water waardoor je niet elke dag hoeft bij te vullen, maar het water wel vers genoeg blijft.
✔ Superstil (minder dan 30 decibel) waardoor je dus nauwelijks merkt dat het water elke 15 minuten doorloopt.
✔ Snoerloos waardoor je niet afhankelijk bent van een stopcontact in de buurt om de waterfontein op de gewenste plaats neer te zetten. Daarbij ook nog ideaal voor katten die graag op snoeren bijten of graag met snoeren spelen.
✔ Food-grade kunststof of terwijl het kunststof wordt niet poreus doordat deze lange tijd in aanraking komt met water waardoor het water dus ook na jaren gebruik vers blijft smaken.
✔ De Hoopo Hydr is perfect te combineren met Hoopo kattenbed Flip en de Hoopo Mini Donuts

Extra informatie Hydr draadloze waterfontein voor katten

Afmetingen: L240xB130xH125mm
Waterinhoud: 1.8L
Materiaal: Duurzaam en food-grade kunststof.
Geluidsarm: minder dan 30 decibel
Schoonmaken: Kan gemakkelijk worden gedaan met zeep en water, daarna drogen met een doek.
Dubbele filter: UVC bacteriedodende lamp en filter houden het water lekker en schoon. Het Hydr Ultra Clean filter regelmatig vervangen.
Draadloos: dus geen stopcontact nodig tijdens gebruik. Wordt geleverd met een USB-kabeltje om op te kunnen laden.

Vergeet niet een setje van 5 Hydr Ultra Clean Filters meteen mee te bestellen

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDeal.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenddagen

Op dit moment verzend ik pakketjes 2x per week. Elke dinsdag en elke vrijdag.

Uiterlijk dinsdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakketje mee in de verzending van deze dinsdag.
Hetzelfde geldt voor vrijdag; uiterlijk vrijdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakket mee in de verzending van deze vrijdag.

Levertijd en track-en-trace

Twee keer per week bied ik de pakketten aan bij de pakketbezorger; op dinsdag en op vrijdag.

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt. Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn