Bach bloesem mix kat nabestellen

Unieke mix voor een unieke kat

Op maat gemaakt Bach bloesem flesje voor de kat

Nabestellen Bach Bloesem mix kat op maat

Wanneer ik eerder een Bach Bloesem mix op maat heb gemaakt voor jouw kat, kun je deze natuurlijk nabestellen.

Voorwaarde is dat dit niet langer dan 3 maanden geleden is en ik regelmatig per mail op de hoogte ben gehouden van de vorderingen die jij met jouw kat hebt gemaakt.

Bach bloesems zijn een natuurlijke geneeswijze

Bach Bloesem Remedies zijn een natuurgeneeswijze. Dit betekent dat resultaten dan ook niet voorspelbaar zijn zoals bij gebruik van reguliere medicijnen (resultaat na zoveel weken, pillen, kuren).
Het resultaat is vaak al wel aanwezig, maar niet altijd meteen merkbaar. De Bach Bloesem Remedies zorgen voor subtiele en soms (voor de eigenaar) onmerkbare veranderingen op korte termijn.

Dit betekent dat Bach Bloesem Remedies vaak langere tijd gegeven worden om het innerlijk welzijn van jouw kat te herstellen. Daarom is het uiteraard mogelijk om de Bach Bloesem Mix op maat na te bestellen. Bestel je voor jouw kat een nieuw flesje met dezelfde samenstelling, dan betaal je per flesje:

Vanaf

€ 15,95 per flesje

(exclusief verzendkosten)

Bach bloesem Remedies af blijven stemmen op wat jouw kat nodig heeft

Wel is het belangrijk om af te stemmen of de gegeven remedies nog steeds de juiste Bach Bloesem Remedies zijn voor jouw kat.

Door het gebruiken van de Bloesem Remedies komen de emoties waarop de Bach Bloesem Remedies in eerste instantie zijn afgestemd weer in balans. Dit kan betekenen dat er door de balans van deze emoties andere emoties de aandacht vragen. En hier kunnen dus andere remedies voor nodig zijn om jouw kat verder in evenwicht te krijgen. Zie het als het afpellen van een ui, laagje voor laagje kom je bij de kern.

Advies is dan ook om om de 2 à 3 flesjes de Bach Bloesem Remedies af te stemmen via een Bach Bloesem Advies voor katten.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Bach bloesems kat Kattenmix op maat Bach bloesems

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn