Kattenmand relaxing basket

Kattenmand relaxing basket is een kwalitatief hoogwaardige mand van vilt voor jouw kat. In deze mand ligt jouw kat lekker een beetje verscholen, maar kan toch alles zien als ze wil.

De Let’s Sleep producten zijn gemaakt van 100% gerecyclede plasticflessen en daardoor ook nog eens een milieubewuste keuze.

 19,99

Op voorraad

√ iDeal
√ track and trace informatie
√ op werkdagen binnen 48 uur verzonden
√ ophalen op afspraak

Beschrijving

Relaxing basket voor katten

Kattenmand relaxing basket is zeer geschikt voor katten die liever in een mandje liggen dat open is van boven.

Daarom kun je ook kiezen voor kattenmand relaxing Basket voor jouw kat. In deze mand ligt jouw kat een beetje verscholen, maar kan heel makkelijk de mand aan alle kanten verlaten indien ze dat nodig vindt.

Natuurlijk zit er een bijpassende kussen meegeleverd. Het viltmateriaal en de kussenvulling van deze mand is gemaakt van 100% gerecyclede plasticflessen.

Afmeting van deze mand is 40 bij 45 centimeter en voor de meeste katten een ideaal formaat.

Kleur is antraciet.

Relaxing basket kattenmand van het merk Let’s Sleep

Het merk Let’s maak kattenmanden van gerecyclede materialen. Daarbij zijn het ook nog een kwalitatief hoogwaardige producten én er is rekening gehouden met wat een kat nodig heeft.

Verder vinden katten viltmateriaal uitermate aantrekkelijk om op en in te gaan liggen. Zowel het viltmateriaal als de lekker zachte kussenvulling van deze mand is gemaakt van 100% gerecyclede plasticflessen; deze mand voor jouw kat is daardoor ook nog eens een milieubewuste keuze.

Andere kattenmanden van het merk Let's Sleep zijn dichte kattenmand van vilt Cube en leuke kattenmand van vilt Chill en relax

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDEAL.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenden

Op werkdagen binnen 48 uur verzonden.

Levertijd en track-en-trace

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt.

Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

 

kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat breda

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn