Luxe zakje valeriaan

Het luxe zakje valeriaan gebruik je om kattenspeeltjes aantrekkelijk te houden.

Het zakje zelf geef je niet aan jouw kat, maar leg je bij de kattenspeeltjes.

 1,99

√ iDeal √ € 6,95 verzendkosten √ ophalen op afspraak √ track and trace informatie √ 2x per week verzenden

Beschrijving

Luxe zakje valeriaan

Wanneer je nieuwe kattenspeeltjes koopt zijn deze (bijna) altijd super interessant voor jouw kat. Vooral wanneer ze daadwerkelijk het jachtinstinct van jouw kat triggeren. Maar naar verloop van tijd worden deze speeltjes minder interessant voor jouw kat. Dus wordt het tijd om ze weer interessant te maken. Dit doe je door er het luxe zakje valeriaan bij te leggen.

Valeriaan is woest aantrekkelijk voor de meeste katten. Wanneer een speeltje naar valeriaan ruikt wordt een speeltje weer interessant voor jouw kat.

LET OP:

Het luxe zakje valeriaan geef je niet aan jouw kat, maar leg je bij de speeltjes. Bij de aankoop van dit luxe zakje valeriaan krijg je door mij geschreven hand-out hoe je dit zakje optimaal kunt gebruiken.

Waarom het luxe zakje valeriaan van De Vrolijke Huiskat kopen?

De valeriaan die ik gebruik is hoogwaardig en behoudt lang de échte valeriaangeur. Waar katten vaak niet omkijken naar speeltjes met daarin valeriaan verwerkt, zijn katten uit de gedragstherapie altijd razend enthousiast over mijn luxe zakje valeriaan.


Meer informatie lezen over valeriaan en katten?

Waarom ik als kattengedragsdeskundige gebruik maak van valeriaan in plaats van catnip lees je in mijn blog valeriaan en katten.

 

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDeal.

Verzendkosten

Bestel je alleen het luxe zakje valeriaan, dan betaal je alleen een briefpost tarief van €1,25.

Verzenddagen

Op dit moment verzend ik pakketjes 2x per week. Elke dinsdag en elke vrijdag. Bestel je alleen het luxe zakje valeriaan dan doe ik jouw envelopje vaak veel sneller even op de post.

Uiterlijk dinsdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakketje mee in de verzending van deze dinsdag.
Hetzelfde geldt voor vrijdag; uiterlijk vrijdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakket mee in de verzending van deze vrijdag.

Levertijd en track-en-trace

Voor het envelopje met alleen luxe valeriaan ontvang je géén track en trace code.

Twee keer per week bied ik de pakketten aan bij de pakketbezorger; op dinsdag en op vrijdag.

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt. Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn