Dichte kattenmand van vilt Cube

Hier kan jouw kat zich in verstoppen en ook lekker bovenop zitten. De deksel wordt er los bijgeleverd en kan er indien gewenst vanaf gelaten worden. De manden van Let’s Sleep worden gemaakt van 100% gerecycled polyester.

Formaat van de Let’s Sleep verstop Cube is 44 cm bij 43 cm.

 31,99

Op voorraad

√ iDeal
√ track and trace informatie
√ op werkdagen binnen 48 uur verzonden
√ ophalen op afspraak

Beschrijving

Dichte kattenmand van vilt

In deze dichte kattenmand van vilt kan jouw kat zich lekker in verstoppen en ook heerlijk bovenop zitten om de omgeving in de gaten te houden. De deksel wordt er los bijgeleverd en kan er indien gewenst vanaf gelaten worden. Leg de deksel ergens anders neer en je hebt een extra slaapplekje voor jouw kat. Deze kattenmand van gerecycled vilt is helemaal compleet door het bijgeleverde kussentje.

Kattenmand Cube van het merk Let’s Sleep

Het merk Let’s Sleep maak manden van gerecyclede materialen. Daarbij zijn het ook nog een kwalitatief hoogwaardige producten én er is rekening gehouden met wat een kat nodig heeft. Jouw kat moet zich kunnen verstoppen.

Verder vinden katten viltmateriaal uitermate aantrekkelijk om op en in te gaan liggen. Zowel het viltmateriaal als de lekker zachte kussenvulling van deze mand is gemaakt van 100% gerecyclede plasticflessen; deze mand voor jouw kat is daardoor ook nog eens een milieubewuste keuze.

Eigenschappen dichte kattenmand Cube

Kubus en deksel: Het stevige viltmateriaal van de kubus en de deksel is gemaakt van 100% gerecycled polyester (gemaakt van gerecyclede plastic flessen),
Kussenvulling: De PP vezels in de kussenvulling zijn ook gemaakt van gerecyclede plastic flessen.
Afmetingen: Het formaat van de verstopmand van jouw kat is 44 cm bij 43 cm (Ik heb het niet verzonnen en het is ook geen productieafwijking, het is zoals jouw kat wil, net niet vierkant).
Kleur: Antraciet

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDEAL.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenden

Op werkdagen binnen 48 uur verzonden.

Levertijd en track en trace

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt.

Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

 

kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat breda

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn