Vuurwerkmix van Bach

De online verkoop voor nieuwe klanten is gestopt voor dit jaar. Dit is omdat je echt op tijd wilt beginnen met druppelen.

Heb je dit jaar al eerder de vuurwerkmix besteld en kom je niet uit met het aantal bestelde flesjes? Stuur mij dan een mailtje, dan maken we jouw nabestelling in orde.

 17,99

Uitverkocht

De verkoop van de vuurwerkmix is gestopt voor nieuwe klanten

Laat mij dit even uitleggen: Op tijd beginnen met de Vuurwerkmix van Bach is een must

De Bach bloesem remedies hebben altijd even de tijd nodig om hun werk te doen. Daarom wil je echt op tijd beginnen met het geven van de vuurwerkmix. Je krijgt namelijk eerst een kleine angstpiek, en deze angstpiek wil je écht niet na kerstmis hebben. Dit is dan ook de reden dat de vuurwerkmix dit jaar niet meer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Wil je volgend jaar wel gebruik maken van de vuurwerkmix van Bach?

Laat dan even een mailadres achter dan krijg je van mij in het laatste kwartaal van volgend jaar VRIJBLIJVEND een mail wanneer het tijd is om met de vuurwerkmix te beginnen. Dan kun jij volgend jaar ook jouw kat (of hond) ondersteunen met de Bach bloesem remedies tijdens de vuurwerkperiode.

Veelgestelde vragen

Hoeveel flesjes heb ik per kat nodig?

Wanneer je op 15 november wilt beginnen met druppelen heb je voor één kat 3 flesjes nodig. Dan heb je ruim voldoende. Je kunt dan ook extra druppelen wanneer er een enorm schrikmoment is. Helaas red je het net niet met 2 flesjes*.

Maar... ongebruikte flesjes kun je in de koelkast bewaren tot het volgende jaar.

Dit is vooral handig wanneer je voor het eerst begint met druppelen voor jouw angstige kat en je niet weet hoe vaak je extra moet druppelen, je wilt niet net voor de jaarwisseling door je flesjes heen zijn.

Begin je op 1 december met druppelen, dan heb je voor één kat aan 2 flesjes* voldoende. Maak het tweede flesje ook vooral nog even leeg na de jaarwisseling.

Begin je op 13 december met druppelen, dan red je het met 1 flesje* voor één kat.

Begin in ieder geval op tijd, want je wilt niet pieken tussen kerst en oudjaarsdag.

! *Uitgangspunt hierbij is dat je je aan de aanbevolen dosering houdt.

Ervaringen van anderen

Voor mijn kater van 4 jaar heb ik vorig jaar de vuurwerkmix van Bach gebruikt. Misty werd daar zeer rustig van.

We wonen in een wijk waar ze al vroeg in December beginnen met vuurwerk afsteken. Andere jaren schrok Misty daar zo van dat hij steeds gestrester werd en heel bang werd bij het minste of geringste wat hij maar hoorde. Het duurde tot lang in januari eer hij weer eens de "oude" was.

Met de druppels van de vuurwerkmix van Bach bloesem remedies werd dat zoveel minder.

Ga het zeker dit jaar weer kopen en gebruiken voor mijn kat Misty.

 

Marian

Mijn Schotse Herdershond Halley was de eerste 1,5 jaar van haar leven niet bang voor vuurwerk en harde geluiden, totdat een idioot meende, dat het leuk zou zijn om op een avond in januari vuurwerk af te steken. Het waren knallen, flitsen en hoge fluittonen. Wij liepen net buiten voor de laatste uitlaatronde en Halley schrok enorm. Sindsdien is ze heel erg bang voor vuurwerk.

Ik werd door een hondengedragsdeskundige gewezen op de Bach Vuurwerk Mix van De Vrolijke Huiskat. En ik ben aangenaam verrast met het effect van de Bach Vuurwerk Mix.

Halley vindt het knallen nog steeds niet leuk, maar ik zie geen paniek in haar ogen. Het lijkt er nu op dat de scherpe kantjes van de angst eraf zijn.

Tegenwoordig wordt bij ons in de omgeving helaas het hele jaar door vuurwerk afgestoken en wij wonen niet eens in een stad. Ik start dan ook al in november met het geven van de mix en dan tot ver in januari.

 

Marijke van de Ven

Waarom de Vuurwerkmix van Bach voor jouw kat en hond?

Vuurwerkmix van Bach Bloesem Remedies zijn een natuurlijke ondersteuning bij vuurwerkangst voor zowel kat als hond.

De vuurwerkperiode is een enorm stressvolle periode voor huisdieren. Katten en honden hebben baat bij het gebruik van de Bach Bloesem Remedies om angst en spanning in lichaam en geest te verminderen bij vuurwerkangst. Je vermindert op een natuurlijke manier angst en stress van vuurwerkangst. Waardoor jouw kat en hond:

  • Sneller uit de angst en paniekmodus komt,
  • Beter met deze hele stressvolle vuurwerkperiode omgaat,
  • Na de jaarwisseling makkelijker de normale routine op pakt,
  • Beter en sneller weer kan ontspannen na een schrikmoment.

En de vuurwerkmix van Bach heeft geen negatieve of suf makende bijwerkingen (zoals andere kalmeringsmiddelen dat vaak wel hebben). Ze zijn ook nog heel makkelijk toe te dienen... ook bij kieskeurige katten en honden.

Let op:

De vuurwerkmix van Bach is alleen online te koop.

 Hou rekening met de drukte van de pakketpost (Black Friday en decemberdrukte) zodat je op tijd kunt beginnen.

 

Alle voordelen van de Vuurwerkmix van Bach lees je op de speciale kattenpagina en de speciale hondenpagina.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat
vuurwerkangst honden

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn