Addicted Atonium Ball met MADnip

De Atonium Ball van Addicted is gemaakt van Madnip. De bal is niet helemaal rond en daardoor onvoorspelbaar waar deze heen rolt. Eenmaal gevangen laat jouw kat de bal niet meer los, want Atonium ball is heerlijk om mee te kroelen en van te gaan kwijlen.

 4,99

Op voorraad

√ iDeal
√ track and trace informatie
√ op werkdagen binnen 48 uur verzonden
√ ophalen op afspraak

Beschrijving

Addicted Atonium Ball van MADnip

De Atomium ball van het merk Addicted is gemaakt van Matatabi sticks met daarin een bal van matatabi vezels. Matatabi komt van de Aziatische plant Actinidia polygama en is daardoor woest aantrekkelijk voor jouw kat (en alle andere katten). Deze bal is niet helemaal rond waardoor het onvoorspelbaar is waar de bal nu weer heen rolt.

Jouw kat kan achter de Addicted Atonium Ball aanjagen en wanneer jouw kat de Atonium Ball tussen zijn pootjes heeft laat ze deze niet meer los; Want jouw kat kan er heerlijk mee kroelen en onze huiskamertijgers kunnen er ook nog eens lekker van gaan kwijlen.

En na het spelen, dan is het tijd om te gaan slapen, want matatabi heeft een rustgevend effect op de kat..na het spelen...

Wat is MADnip?

MADnip wordt gemaakt van de plant Actinidia polygama. MADnip is een populaire term voor alle onderdelen van deze plant, van gedroogde blaadjes tot aan de gedroogde stengels. Zowel de stengels als de gedroogde blaadjes zijn gebruikt in de Atonium Ball.

De term MADnip is dan ook beter bekend als matatabi en soms als Silver Vine. De plant Actinidia polygama is een klimplant die hoog in de bergen groeit in Azië (boven de 1500 meter). En daarmee is deze plant helaas niet geschikt om in Nederland in de tuin te zetten.

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDeal

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Verzenden

Op werkdagen binnen 48 uur verzonden

Levertijd en track-and-trace

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt.

Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

 

kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat breda

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn