Leuke kattenmand van vilt

Deze leuke kattenmand van vilt heb ik gekozen omdat jouw kat zich hierin kan verstoppen, maar wel door de gaatjes in de mand de omgeving in de gaten kan houden.

Zowel de zachte vulling van het kussen als het kwalitatief hoogwaardige viltmateriaal van de chill-travel kattenmand is gemaakt van 100% gerecycled polyester.

 26,99

Op voorraad

√ iDeal
√ track and trace informatie
√ op werkdagen binnen 48 uur verzonden
√ ophalen op afspraak

Beschrijving

Leuke kattenmand van vilt

Deze leuke kattenmand van vilt heb ik gekozen omdat jouw kat zich hierin kan verstoppen, maar wel door de gaatjes in de mand de omgeving in de gaten kan houden. De mand wordt aangeboden als reismand omdat zowel de voorkant als de bovenkant open kunnen. Daardoor heeft deze mand twee openingen en jouw kat heeft keuze waar ze de mand in en uit wil. Ook deze mand is voorzien van een bijpassen kussentje.

Zowel de zachte vulling van het kussen als het kwalitatief hoogwaardige viltmateriaal van de chill-travel-mand zelf is gemaakt van 100% gerecycled polyester.

De hoogte van de mand is 50 centimeter en de bodem 36 cm breed.

Kanttekening bij het gebruik als reismand

Hoe mooi en stevig de mand ook is, als reismandje voor naar de dierenarts is deze mand wat minder geschikt. Wanneer jouw kat ziek is en een ongelukje heeft wanneer ze in de reismand zit (in de mand plassen, diarree hebben, overgeven of een wondje waardoor er bloed op het materiaal komt), dan is deze mand natuurlijk wat moeilijker schoon te krijgen dan een standaard plastic reismand.

Kattenmand vilt van het merk Let’s Sleep

Het merk Let’s maak kattenmanden van gerecyclede materialen. Daarbij zijn het ook nog een kwalitatief hoogwaardige producten én er is rekening gehouden met wat een kat nodig heeft. Jouw kat moet zich kunnen verstoppen. De mandjes waar je in mijn webshop uit kunt kiezen hebben deze eigenschap.

Verder vinden katten viltmateriaal uitermate aantrekkelijk om op en in te gaan liggen. Zowel het viltmateriaal als de lekker zachte kussenvulling van deze mand is gemaakt van 100% gerecyclede plasticflessen; deze mand voor jouw kat is daardoor ook nog eens een milieubewuste keuze.

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDEAL.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenden

Op werkdagen binnen 48 uur verzonden.

Levertijd en track en trace

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt.

Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

 

kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat breda

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn