Nabestelling Bach bloesem mix kat

De op maat samengestelde Bach bloesem mix voor jouw kat nabestellen.

 15,95 29,95

√ iDeal
√ track and trace informatie
√ op werkdagen binnen 48 uur verzonden
√ ophalen op afspraak

Beschrijving

Nabestelling Bach bloesem mix kat

Heb je eerder bij mij een Bach bloesem advies voor katten aangevraagd, dan kun je ditzelfde flesje nogmaals bestellen. Je ontvangt dan een nieuw flesje Bach bloesem remedies in dezelfde samenstelling.

De Bach bloesem mix voor jouw kat stel ik samen aan de hand van een aantal gegevens die je hebt ingevuld in de persoonlijke vragenlijst. Heb deze vragenlijst niet eerder ingestuurd, dan kun je alleen een Bach bloesem mix voor jouw kat aanvragen door middel van Bach bloesem advies voor katten.

Praktische informatie

 

Verzenden

Verpakkings- en verzendkosten

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen van € 5,95 (wanneer je alleen de Bach bloesem remedies bestelt).

Past het niet door de brievenbus?

Helaas passen de Bach bloesem flesjes niet door de brievenbus en betaal je dus het standaard pakkettarief.

Levertijd en track- en trace code

Wanneer ik de flesjes voor jouw kat heb gemaakt geef ik ze af bij de bezorgdienst.

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt. Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Kan ik ook mijn bestelling bij jou ophalen?

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten. Wanneer je tijdens het bestelproces aangeeft dat je de Bach bloesems voor jouw kat op wilt halen, krijg je van mij een mailtje wanneer de flesjes klaar zijn. Vervolgens maken we een afspraak om ze bij mij op te halen.

Ophalen gaat dus ALTIJD op afspraak.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

 

kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat breda

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn