Mimis Daughters Monte the mouse

Een muis van biologisch vilt met een staart van 2 meter en zijn naam is Monte the mouse. Handgemaakt door vrouwelijke kunstenaars uit Nepal. Deze muis geeft speelplezier voor zowel kat als eigenaar.

 13,99

Op voorraad

√ iDeal
√ track and trace informatie
√ op werkdagen binnen 48 uur verzonden
√ ophalen op afspraak

Beschrijving

Monte the Mouse van Mimis Daughters

Mimis Daughters Monte the Mouse is een muis met een staart van 2 meter. Hiermee kun je samen met jouw kat spelen. De Monte is vrij nieuw op de markt en wordt gemaakt door vrouwelijke kunstenaars uit Nepal. Monte is gemaakt van het natuurlijke materiaal wol in de vorm van vilt waardoor het extra interessant is voor een kat.

Deze combinatie is aanleiding om deze muis aan mijn kattenshop toe te voegen. Duidelijke herkomst, vrouwen die er eerlijk geld mee verdienen en gemaakt van duurzame materialen die op een vriendelijke manier zijn verkregen.

Waarom kiezen voor Mimis Daughters ?

Vrouwelijke kunstenaars uit Nepal die met plezier werken en eerlijk geld krijgen voor gedane arbeid. Zij werken met luxe en milieuvriendelijke grondstoffen. Daarmee zijn de kattenspeeltjes van biologische materialen en helemaal met de handgemaakt. Mimis Daughters is in 2018 opgericht door Tiffany Lowes.

De producten van Mimis Daughters worden met de hand vervaardigd in Kathmandu door een gemeenschap van ambachtelijke vrouwen die leven voor kunst en ambacht, gesterkt door de vrijheid om te creëren. De kattenspeeltjes worden dan ook door deze hechte gemeenschap van vrouwen ontworpen.

De kattenspeeltjes Spinny the Spiral en Monte the Mouse worden met behulp van traditionele viltmethoden uit Nepal gemaakt die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Door de producten van Mimis Daughters te kopen helpen we mee hun ambacht, gemeenschap en cultuur te behouden.

Kattenspeeltjes aantrekkelijk houden?

Bestel het luxe zakje valeriaan erbij en jouw kat heeft nog langer plezier van deze geweldige speeltjes.

Praktische informatie

 

Betalen

IDEAL

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenden

Op werkdagen binnen 48 uur verzonden

Levertijd en track-en-trace

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt.
Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

 

kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat breda

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn