Mimis Daughters Spinny Spiral

Spinny the Spiral is perfect voor jouw kat om op te jagen, vast te pakken en weg te laten rollen. Daarmee geeft deze Spinny spiraal speelplezier voor zowel kat als eigenaar. Handgemaakt door vrouwelijke kunstenaars uit Nepal. Spinny geeft speelplezier voor zowel kat als eigenaar.

 9,99

9 op voorraad

Mimis Daughters

Vrouwelijke kunstenaars uit Nepal die met plezier werken en eerlijk geld krijgen voor gedane arbeid. Zij werken met luxe en milieuvriendelijke grondstoffen. Daarmee zijn de kattenspeeltjes van biologische materialen en helemaal met de handgemaakt. Mimis Daughters is in 2018 opgericht door Tiffany Lowes. De producten van Mimis Daughters worden met de hand vervaardigd in Kathmandu door een gemeenschap van ambachtelijke vrouwen die leven voor kunst en ambacht, gesterkt door de vrijheid om te creëren. De kattenspeeltjes worden dan ook door deze hechte gemeenschap van vrouwen ontworpen.

De kattenspeeltjes als Spinny the Spiral, Felix the Fish en Monte the Mouse worden met behulp van traditionele viltmethoden uit Nepal gemaakt die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Door de producten van Mimis Daughters te kopen helpen we mee hun ambacht, gemeenschap en cultuur te behouden.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn