Mimis Daughters Spinny Spiral

Spinny the Spiral is perfect voor jouw kat om op te jagen, vast te pakken en weg te laten rollen. Daarmee geeft Spinny speelplezier voor zowel kat als eigenaar. Handgemaakt door vrouwelijke kunstenaars uit Nepal die er een eerlijke prijs voor krijgen.

 9,99

Op voorraad

√ iDeal √ € 6,95 verzendkosten √ ophalen op afspraak √ track and trace informatie √ 2x per week verzenden

Beschrijving

Spinny Spiral van Mimis Daughters

Laat de Spinny Spiral boven de kat bungelen of trek de spiraal over de grond heen. De spiraal is perfect om op te jagen, vast te pakken en weg te laten rollen. Daarmee geeft deze Spinny spiraal speelplezier voor zowel kat als eigenaar. De Spinny Spiral is gemaakt van het natuurlijke en ook nog biologische materiaal wol in de vorm van vilt waardoor het extra interessant is voor een kat. En ook nog eens goed bestand is tegen de klauwtjes en tandjes van jouw kat. Spinny Spiral is vrij nieuw op de Nederlandse markt en wordt op ambachtelijke en traditionele manier gemaakt door vrouwelijke kunstenaars uit Nepal.

Deze combinatie is aanleiding om deze Spiral in mijn webshop op te nemen. Aantrekkelijk voor jouw kat, duidelijke herkomst, ambachtelijke vrouwen die er eerlijk geld mee verdienen en gemaakt van duurzame materialen en op vriendelijke manier verkregen. Alle reden om extra van Spinny the Spiral te genieten.

Waarom kiezen voor Mimis Daughters ?

Vrouwelijke kunstenaars uit Nepal die met plezier werken en eerlijk geld krijgen voor gedane arbeid. Zij werken met luxe en milieuvriendelijke grondstoffen. Daarmee zijn de kattenspeeltjes van biologische materialen en helemaal met de handgemaakt. Mimis Daughters is in 2018 opgericht door Tiffany Lowes. De producten van Mimis Daughters worden met de hand vervaardigd in Kathmandu door een gemeenschap van ambachtelijke vrouwen die leven voor kunst en ambacht, gesterkt door de vrijheid om te creëren. De kattenspeeltjes worden dan ook door deze hechte gemeenschap van vrouwen ontworpen.

De kattenspeeltjes als Felix the Fish en Spinny Spiral worden met behulp van traditionele viltmethoden uit Nepal gemaakt die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Door de producten van Mimis Daughters te kopen helpen we mee hun ambacht, gemeenschap en cultuur te behouden.

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt met IDEAL betalen.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenddagen

Op dit moment verzend ik pakketjes 2x per week. Elke dinsdag en elke vrijdag.

Uiterlijk dinsdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakketje mee in de verzending van deze dinsdag.
Hetzelfde geldt voor vrijdag; uiterlijk vrijdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakket mee in de verzending van deze vrijdag.

Levertijd en track-en-trace

Twee keer per week bied ik de pakketten aan bij de pakketbezorger; op dinsdag en op vrijdag.

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt. Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn