Petmate kattenveertjes

Deze kattenveertjes van Petmate draaien en stuiteren onverwacht alle kanten op. Uitdagend voor jouw kat om achteraan te rennen, tegenaan te tikken en zelfs te apporteren.

In de verpakking zitten 3 kattenveertjes, zodat je niet elke keer dat ene veertje onder de bank uit hoeft te vissen.

 

 5,99

Slechts 1 resterend op voorraad

√ iDeal √ € 6,95 verzendkosten √ ophalen op afspraak √ track and trace informatie √ 2x per week verzenden

Beschrijving

Kattenveertjes Loony loops van het merk Petmate

Deze kattenveertjes draaien en stuiteren onverwacht alle kanten op. Leuk om achteraan te rennen, tegenaan te tikken en zelfs te apporteren. Deze springveertjes zijn ook makkelijk om in de bek te nemen en voor jouw voeten (neem wel een marge van 2 meter die jouw kat aanhoudt) neer te leggen zodat jij ze weer weg kunt gooien. De speelveertjes voor katten zijn door het tikkende geluid als ze rollen (op harde vloeren natuurlijk) aantrekkelijk voor veel katten.

Apporteert jouw kat niet, dan is een kattenveertje ideaal om een harde tik te geven en achteraan te rennen. In de verpakking zitten 3 kattenveertjes, zodat je niet elke keer dat ene veertje onder de bank uit hoeft te vissen. De kattenveertjes zijn gemaakt in leuke vormen en heldere kleuren.

Kattenveertjes aantrekkelijk houden

Om kattenspeeltjes aantrekkelijk te houden voor jouw kat, maak je gebruik van valeriaan. Het luxe zakje valeriaan zelf geef je niet aan jouw kat, maar leg je bij de kattenspeeltjes.

Wanneer je het Luxe zakje valeriaan bij mij bestelt, ontvang je een kleine hand-out hoe je dit zakje optimaal kunt gebruiken waardoor je er echt super lang plezier van hebt.

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDeal

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenddagen

Op dit moment verzend ik pakketjes 2x per week. Elke dinsdag en elke vrijdag.

Uiterlijk dinsdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakketje mee in de verzending van deze dinsdag.
Hetzelfde geldt voor vrijdag; uiterlijk vrijdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakket mee in de verzending van deze vrijdag.

Levertijd en track-en-trace

Twee keer per week bied ik de pakketten aan bij de pakketbezorger; op dinsdag en op vrijdag.

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt. Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten. Maar dit kan wel pas vanaf de volgende dag en alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn