Addicted muis met veren en madnip (2 stuks)

De muisjes van Addicted zijn gemaakt van Madnip. Maak er een muisje met een veren staartje van en het staat garant voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht op jouw kat. De Addicted muis is heerlijk om mee te kroelen en van te gaan kwijlen.

 4,99

Op voorraad

√ iDeal √ € 6,95 verzendkosten √ ophalen op afspraak √ track and trace informatie √ 2x per week verzenden

Beschrijving

Addicted muis met veren en madnip (2 stuks)

Een muisje met MADnip. Van de plant kun je stokjes, poeder en vezels maken en verwerken in kattenspeeltjes. Dat is precies wat het merk Addicted heeft gedaan. Van de vezels en poeder maken ze een muisje met een staartje van veren. Dit staat garant voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht op jouw kat.

Het muisje van Madnip is heerlijk om mee te kroelen en van te gaan kwijlen. Dit is waarschijnlijk ook waarom ze per twee verpakt zitten. Wanneer jouw kat het ene muisje heeft onder gekwijld en ligt te drogen kun je het andere muisje inzetten.

En na het spelen, dan is het tijd om te gaan slapen, want matatabi heeft een rustgevend effect op de kat..na het spelen...

Wat is MADnip?

MADnip wordt gemaakt van de plant Actinidia polygama. MADnip is een populaire term voor alle onderdelen van deze plant, van gedroogde blaadjes tot aan de gedroogde stengels. De term MADnip is dan ook beter bekend als matatabi en soms als Silver Vine. De plant Actinidia polygama is een Aziatische klimplant die hoog in de bergen groeit in Azië (boven de 1500 meter). En daarmee is deze plant helaas niet geschikt om in Nederland in de tuin te zetten.

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDeal.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Verzenddagen

Op dit moment verzend ik pakketjes 2x per week. Elke dinsdag en elke vrijdag.

Uiterlijk dinsdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakketje mee in de verzending van deze dinsdag.
Hetzelfde geldt voor vrijdag; uiterlijk vrijdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakket mee in de verzending van deze vrijdag.

Levertijd en track-and-trace

Twee keer per week bied ik de pakketten aan bij de pakketbezorger; op dinsdag en op vrijdag.

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt. Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn