bach bloesem kat toedienen stress advies

Waarom kiezen voor Bach bloesem remedies voor jouw kat?

Bach bloesems zijn remedies uit de natuur die helpen mens en dier emotioneel weer in balans te brengen in stressvolle situaties. Omdat met name dieren heel goed reageren op de bloesem remedies zijn deze uitermate geschikt voor jouw kat om te gebruiken wanneer jouw kat wel wat emotionele ondersteuning kan gebruiken.

Wat zijn Bach bloesems?

Bloesem remedies zijn sterk geconcentreerde vloeistoffen (= tincturen) van bloemen, planten en bomen. Er zijn in de originele Bach serie 38 enkelvoudige remedies. Denk hierbij aan tincturen van de Duizendguldenkruid, Gentiaan, Beuk of Eik.

Bloesem remedies zijn puur natuur en worden sinds hun ontdekking door Dr. Bach nog steeds op dezelfde manier gemaakt. Precies volgens de methode die Edward Bach heeft uitgevonden.

bach bloesem kat toedienen ervaringen

Wat doen de Bach bloesem remedies voor jouw kat?

De Bach bloesem remedies zorgen ervoor dat jouw kat weer lekkerder in zijn zachte velletje komt te zitten. Dit puur natuurlijke middel is een zachte helpende hand van Moeder natuur om het innerlijk welzijn van jouw kat te herstellen en de stress die dit met zich meeneemt flink te verminderen.

Voor welke emoties kan ik de Bach bloesems voor mijn kat inzetten?

Eigenlijk voor elke emotie die jij ziet bij jouw kat waarover jij denkt: dit klopt niet. Wanneer jij denkt mijn kat is té angstig, té overheersend of blijft heel lang somber dan zijn er emoties uit balans en ga je aan de slag met de Bach bloesem remedies.

De meest voorkomende emoties bij katten is angst. Vaak is er een combinatie met weinig zelfvertrouwen hebben. Soms is de achterliggende oorzaak een trauma, vaak is het ook niet goed gesocialiseerd zijn voor wat het leven jouw kat de bieden heeft.

Er zijn 38 verschillende Bach bloesem remedies en er zijn veel meer voorkomende emoties en situaties waarvoor je de remedies in kunt zetten zodat jouw kat zich vrijer en vrolijker kan voelen en beter om kan gaan met de uitdagingen die het leven te bieden heeft.

Bach bloesem mimulus kat stress angst
Bach bloesem mimulus kat stress angst
Bach bloesem mimulus kat stress angst

Voordelen van de Bach bloesems voor katten:

  • Natuurlijk middel om ervoor te zorgen dat jouw kat beter is zijn zachte velletje komt te zitten.
  • Kalmerend effect: De remedies verzachten de reactie en emotionele stress bij voor de kat hele spannende situaties.
  • Geschikt om langdurig te gebruiken: Soms is de stress of het trauma zo groot dat ook de Bach bloesem remedies langer de tijd nodig hebben om jouw kat minder angstig en minder gestrest te krijgen. Dan kunnen de Bachremedies langere ingezet worden.
  • Op maat voor jouw kat: De persoonlijke mix die jij krijgt voor jouw kat is afgestemd op wat jouw kat nodig heeft en wordt dus op maat gemaakt.
  • Veilig te combineren met reguliere medicijnen: Wanneer jouw kat medicijnen nodig heeft, dan kunnen de Bach remedies veilig naast deze medicijnen gebruikt worden.

Waarom een Bach bloesem mix op maat voor jouw kat?

Een Bach bloesem mix op maat voor jouw kat geeft ontspanning in lichaam en geest bij emotionele onbalans (of stress).

De Bach bloesem Remedies worden door mij helemaal afgestemd op de specifieke behoeften van jouw kat. Elke kat is uniek en reageert anders op een bepaalde situatie. Door de Bach bloesems af te stemmen op het karakter en het specifieke gedrag van jouw kat en te kijken naar de situatie waarvoor de Bach remedies worden ingezet bereik je het beste resultaat voor jouw kat.

Zo ontstaat dus een persoonlijke Bach bloesem mix die helemaal is afgestemd op wat jouw kat nu nodig heeft. En dit is precies de kracht van de Bach bloesem remedies: Hoe beter de mix is afgestemd hoe krachtiger de werking.

Jij (nou ja, jouw kat eigenlijk) ontvangt van mij een persoonlijke mix die met zorg helemaal op maat is gemaakt voor jouw kat. Een Bach bloesem mix op maat voor jouw kat is helemaal afgestemd op de emoties van jouw kat waarvoor jij initieel een Bach bloesem mix aanvraagt en eventueel aangevuld met Bach remedies die jouw kat nu ook nodig heeft (bijvoorbeeld op basis van het door jou omschreven karakter).

Wil jij jouw kat ondersteunen met de Bach bloesem remedies? Meer informatie over een advies op maat voor jouw kat lees je op de pagina: Bach bloesem op maat voor jouw kat.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

bach bloesem kat toedienen

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn

Geplaatst in Bach bloesem remedies, Gedrag van katten en getagd met , , , , .