Wooly Luxury Feather Ball

Heerlijk voor jouw kat om tegenaan te tikken, vervolgens achteraan te rennen en na het vangen even stevig tegenaan te trappelen. Het jachtinstinct van jouw kat wordt wakker gemaakt.

 4,99

Op voorraad

√ iDeal
√ track and trace informatie
√ op werkdagen binnen 48 uur verzonden
√ ophalen op afspraak

Beschrijving

Wooly Luxury Feather Ball

De Wooly Luxury Feather Ball of terwijl.. een luxe stevige bal van wol met een pluim van veren van het merk Wooly Luxury. Heerlijk voor jouw kat om tegenaan te tikken, vervolgens achteraan te rennen en na het vangen even stevig tegenaan te trappelen met de achterpoten. Het jachtinstinct van jouw kat wordt wakker gemaakt door de beweging van de veren wanneer deze bal door de kamer rolt en het natuurlijke materiaal wol waarvan de bal zelf is gemaakt.

Waarom kiezen voor de Feather Ball voor jouw kat?

De gevilte stevige bol wol is door zijn natuurlijke materialen onweerstaanbaar voor katten. Jouw kat kan er met een gerust hart zijn klauwen en tanden in zetten, want deze Wooly Luxury Ball kan wel tegen een stootje.

Totale lengte van de bol plus veertjes is ongeveer 18 centimeter.

Kattenspeeltjes aantrekkelijk houden?

Bestel het luxe zakje valeriaan erbij en jouw kat heeft nog langer plezier van deze geweldige speeltjes.

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt met IDeal betalen.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenden

Op werkdagen binnen 48 uur verzonden

Levertijd en track-and-trace

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt.

Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

 

kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat breda

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn