Vervolgconsult Bach bloesem advies voor katten

Vervolgconsult Bach bloesem advies

Een aantal weken geleden heb je bij mij Bach bloesem advies voor jouw kat aangevraagd. De remedies doen hun werk en andere emoties of gedragingen komen naar boven. Dan is het tijd om een nieuwe Bach bloesem samenstelling voor jouw kat aan te vragen.

Hiervoor is dit vervolgconsult bedoeld.

Wil je dezelfde Bach bloesem mix voor jouw kat nabestellen? Dan doe je dat via ‘Nabestelling Bach bloesemmix kat‘.

Vanaf € 30,95

√ Bach bloesem flesjes per kat op maat gemaakt
√ Persoonlijke aandacht
√ Advies voor meerdere katten tegelijk mogelijk
√ Makkelijk online aan te vragen
√ iDeal

Beschrijving

Vervolgconsult Bach bloesem advies voor katten

Eerder heb je bij mij Bach bloesem advies voor jouw kat aangevraagd. De remedies doen hun werk en andere emoties of gedragingen komen naar boven. Dan is het tijd om een nieuwe Bach bloesem samenstelling voor jouw kat aan te vragen. Hiervoor is dit vervolgconsult bedoeld.


Waarom een Bach Bloesem mix voor katten op maat?

Ik spreek over een persoonlijke Bach bloesem mix voor katten omdat de Bach bloesem mix die je krijgt, specifiek voor jouw kat is samengesteld. De Bach bloesem remedies worden gekozen op basis van hoe jouw kat omgaat met bepaalde situaties. Dit uit een kat vaak door bepaald gedrag te laten zien. De Bach Bloesem samenstelling in het flesje is dus gebaseerd op wat jouw kat laat zien en op wat jouw kat nodig heeft op dit moment.


Bestelproces Bach bloesem advies voor katten

Via de bestelknop kun je het vervolgconsult aanvragen. Na het afronden van de betaling ontvang je een mail met daarin een link om een nieuwe korte vragenlijst te downloaden (ik wil natuurlijk wel weten wat de veranderingen zijn om weer de juiste remedies voor jouw kat te kunnen selecteren).

Vul deze vragenlijst zo goed als mogelijk in, des te beter kan ik de Bach bloesem remedies weer afstemmen op wat jouw kat nodig heeft. Stuur de ingevulde vragenlijst retour als antwoord op de bestelbevestiging.

Aan de hand van de ingevulde vragenlijst ga ik de juiste remedies selecteren voor jouw kat en maak ik het flesje voor jouw kat in orde. Vervolgens gaat het Bach bloesem flesje voor jouw kat het verzendproces in. Van het pakketje ontvang je een track en trace code zodat je het verzendproces van jouw pakketje kunt volgen.


Nabestelling van dezelfde Bach bloesem mix voor jouw kat

Heb je eerder Bach bloesem advies voor katten aangevraagd en wil je hetzelfde flesje nabestellen?
Dit kun je doen door te kiezen voor 'Nabestelling Bach bloesem mix kat'.
Dan ontvang je van mij weer dezelfde Bach bloesem mix voor jouw kat. Ook nu ontvang je een track en trace code wanneer ik jouw pakketje heb afgegeven op het pakketpunt.

Praktische informatie

 

Verzenden

Verpakkings- en verzendkosten

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen van € 6,95.

Past het niet door de brievenbus?

Helaas passen de Bach bloesem flesjes niet door de brievenbus en betaal je dus het standaard pakkettarief.

Levertijd en track- en trace code

Wanneer ik de flesjes voor jouw kat heb gemaakt geef ik ze af bij de bezorgdienst.

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt. Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Kan ik ook mijn bestelling bij jou ophalen?

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten. Wanneer je tijdens het bestelproces aangeeft dat je de Bach bloesems voor jouw kat op wilt halen, krijg je van mij een mailtje wanneer de flesjes klaar zijn. Vervolgens maken we een afspraak om ze bij mij op te halen.

Ophalen gaat dus ALTIJD op afspraak.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn