Hoopo kattenspeeltje mini donuts

De Hoopo Mini donuts zijn zacht, rollen en maken een knisperend geluid. De perfecte donut mini’s voor jouw kat om zijn tandjes in te zetten dus. De kleine donuts worden geleverd per setje van 3 stuks. In elke set zitten verschillende kleuren en verschillende aantrekkelijke zachte stoffen.

 7,95

Op voorraad

√ iDeal
√ track and trace informatie
√ op werkdagen binnen 48 uur verzonden
√ ophalen op afspraak

Beschrijving

Hoopo kattenspeeltje mini donuts

Ontdek de aantrekkingskracht van de Hoopo kattenspeeltjes mini donuts. Deze pluizige speeltjes rollen en maken een knisperend geluid als de kat ermee speelt. Per set ontvang je 3 mini Donuts met unieke vachtstructuren en -kleuren, waardoor jouw kat altijd de perfecte prooi heeft.

Speelplezier voor jou en jouw kat

Rol een donut weg voor je kat om er achteraan te rennen en naar jou terugbrengen. Of leg er een aantal op een tafel om lekker naar te vissen en van tafel te gooien. Vanwege het formaat is het ook leuk om te blijven spelen nadat de kat de donut heeft gevangen.

Waarom kiezen voor de mini donuts kattenspeeltjes?

De mini donuts kattenspeeltjes

  • worden altijd geleverd in een set van 3 stuks, zodat er altijd een donut is die bij de voorkeur van jouw kat past.
  • zijn aantrekkelijk door het vachtje dat het natuurlijke jachtinstinct van je kat stimuleert.
  • zijn stevig dankzij de ingebouwde metalen ring voor duurzaam speelplezier.
  • waarvan elke donut uniek is, waardoor er extra afwisseling is in de speeltjes voor jouw kat.

Waar staat het merk Hoopo voor?

Hoopo ontwerpt mooie en duurzame producten voor onze katten. Van luxe kattenartikelen tot katten accessoires en andere handige katten benodigdheden. Hoopo houdt hierbij natuurlijk ook rekening met wat een kat nodig heeft. Alle Hoopo-producten worden ontworpen met het oog op luxe, design, passend in een kattenhuishouden en worden ook nog met oog onze planeet vervaardigd. De producten van Hoopo die voldoen aan de hoge eisen van onze huiskatten, die neem ik dan ook graag op in mijn webshop.

Hoopo staat voor duurzaamheid, design en functionaliteit... wat willen jij en jouw kat nog meer... behalve de mini donuts kattenspeeltjes om je mee uit te leven.

De voordelen van de mini donut kattenspeeltjes

✔ Worden in een setje van 3 stuks geleverd , heel handig nu kun je met 3 katten tegelijk spelen.
✔ 3 mini donuts, betekent 3 verschillende stoffen en daardoor zit er altijd wel een aantrekkelijke stof bij voor jouw kat.
✔ De kleuren worden gemixt zo is het altijd een verassing welke set je krijgt er zit altijd wel een leuke kleur voor jouw kat bij.
✔ De Mini Donuts zijn stevig en zijn lang bestand tegen de nageltjes en tandjes van jouw kat en garanderen daardoor lang speelplezier.
✔ Perfecte prooi voor je kat door lichte gewicht en het perfecte formaat waardoor jouw kat de mini donut makkelijk in de bek kan nemen als prooi.
✔ Het knisperende geluid wanneer jij erin knijpt of jouw kat erin kauwt triggeren het jachtinstinct van jouw kat.
✔ Zijn leuk om samen te spelen en zo de band met jouw kat te versterken.
✔ De Hoopo kattenspeeltjes mini donuts zijn perfect te combineren met Spinny Spiral van Mimis Daughters of de Octopus van Wooly Luxury.

Extra informatie Hoopo kattenspeeltje mini donuts

Afmetingen: Diameter 5 cm / Gewicht 80 gram.
Materiaal stoffen: faux fur, teddy en terry
Materiaal binnenring: metaal.
Geluidsbron: knisperfolie
Kleuren mini donut: Per setje van 3 mini donuts in verschillende kleuren samengesteld. Kleuren worden a sortie geleverd.

Zijn de Hoopo mini donuts ook geschikt voor mijn kat?

Het Mini Donuts kattenspeeltje is geschikt voor alle katten en is dankzij de mooie verpakking ook leuk om als cadeautje te geven.

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDeal.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenden

Op werkdagen binnen 48 uur verzonden.

Levertijd en track-en-trace

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt.

Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

 

kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat breda

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn