Hoopo Hydr filters voor waterfontein katten

De Hydr Ultra Clean Filters verwijderen alle viezigheid, smaakjes en geurtjes uit het drinkwater van jouw kat. Alleen te gebruiken voor de Hydr draadloze waterfontein. Worden in een set van 5 geleverd.

 14,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

√ iDeal
√ track and trace informatie
√ op werkdagen binnen 48 uur verzonden
√ ophalen op afspraak

Beschrijving

Filters voor Hydr draadloze waterfontein van Hoopo

De Hydr Ultra Clean Filters verwijderen alle viezigheid, smaakjes en geurtjes uit het water. Deze filters passen in de draadloze Hydr waterfontein voor katten.

Nu even de technische gegevens over de werking van de Hydr Ultra Clean Filters

De Ultra Clean Filters voor de Hydr waterfontein hebben een 4 kanaals systeem. De buitenste katoenlaag van de filter vangt haren en kruimeltjes van brokjes op. Er zitten drie actieve filters in één Ultra Clean Hydr fliter, namelijk: actieve kool, nano delen en ionisch hars. Deze doden bacteriën en reinigen het drinkwater. De filters bieden een perfecte aanvulling op de UVC Germicidal lamp die in de Hydr waterfontein zit en zo blijft het drinkwater van de Hydr fris, schoon, zacht en lekker.

Je ontvangt een setje van 5x Hydr Ultra Clean Filters

✔ 4 kanaals filter systeem zorgt voor schoon, zacht en lekker drinkwater: katoenlaag, actieve kool, nano delen en ionisch hars.
✔ Eenvoudig te plaatsen in het filter houdertje van de Hydr.
✔ Elke verpakking bevat 5 stuks Hydr navulling filters.
✔ De filters moeten na +/- 10 dagen worden vervangen (afhankelijk van hoeveel katten er uit de fontein drinken kan dit natuurlijk eerder of later zijn).

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDeal.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenden

Op werkdagen binnen 48 uur verzonden.

Levertijd en Track-and-trace

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt.

Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten.

Alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

 

kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat breda

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn