Hoopo Hydr filters voor waterfontein katten

De Hydr Ultra Clean Filters verwijderen alle viezigheid, smaakjes en geurtjes uit het drinkwater van jouw kat. Alleen te gebruiken voor de Hydr draadloze waterfontein. Worden in een set van 5 geleverd.

 14,95

3 op voorraad

Filters voor Hydr draadloze waterfontein van Hoopo

De Hydr Ultra Clean Filters verwijderen alle viezigheid, smaakjes en geurtjes uit het water. Deze filters passen in de draadloze Hydr waterfontein voor katten.

Nu even de technische gegevens over de werking van de Hydr Ultra Clean Filters

De Ultra Clean Filters voor de Hydr waterfontein hebben een 4 kanaals systeem. De buitenste katoenlaag van de filter vangt haren en kruimeltjes van brokjes op. Er zitten drie actieve filters in één Ultra Clean Hydr fliter, namelijk: actieve kool, nano delen en ionisch hars. Deze doden bacteriën en reinigen het drinkwater. De filters bieden een perfecte aanvulling op de UVC Germicidal lamp die in de Hydr waterfontein zit en zo blijft het drinkwater van de Hydr fris, schoon, zacht en lekker.

5x Hydr Ultra Clean Filters

✔ 4 kanaals filter systeem zorgt voor schoon, zacht en lekker drinkwater: katoenlaag, actieve kool, nano delen en ionisch hars.
✔ Eenvoudig te plaatsen in het filter houdertje van de Hydr.
✔ Elke verpakking bevat 5 stuks Hydr navulling filters.
✔ De filters moeten na +/- 10 dagen worden vervangen (afhankelijk van hoeveel katten er uit de fontein drinken kan dit natuurlijk eerder of later zijn).

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn