Hoopo Flip kattenligbed

Hoopo kattenligbed Flip is een heerlijke slaapplaats voor jouw kat op zowel de koudere als de warmere dagen. De ring in de kattendeken maakt Flip extra aantrekkelijk om op te gaan liggen want deze geeft jouw kat een extra gevoel van veiligheid.

 39,95

√ iDeal √ € 6,95 verzendkosten √ ophalen op afspraak √ track and trace informatie √ 2x per week verzenden

Beschrijving

Hoopo Flip kattenbed

Kattenbed Flip van Hoopo is aantrekkelijk voor zowel kat als voor kattenbaasje. Jouw kat ligt graag lekker soezen op dit heerlijk knusse kattendekentje. De ring van Flip is voor jouw kat heel aantrekkelijk om in te liggen, het geeft jouw kat namelijk een extra gevoel van veiligheid. Kattendekentje Flip heeft een warme kant met een lekker zacht en fluffy vachtje voor op de koude dagen. En om de warme zomerdagen op door te brengen is de koele kant met fijne maar stevige aangename joggingstof ideaal.

Waarom kiezen voor kattenbed Flip?

Flip leg je lekker naast je op een bank of in een stoel. Ligt jouw kat graag hoger? Dan leg je kattenbed Flip op de krabpaal of klimmuur van jouw kat. Hoopo Kattendeken Flip is heel makkelijk in huis te plaatsen. Heel handig: als kattenbed Flip vuil is geworden kun je de deken zelfs wassen in de wasmachine. Dus wanneer jouw kat zijn natte zandpootjes lekker aan het dekentje heeft afgeveegd, dan was je het zand heel eenvoudig weg in de machine en heb je snel weer een schoon kattenbedje voor jouw kat.

Het kattendeken Flip van Hoopo is niet alleen heel aantrekkelijk voor jouw kat, maar er is ook rekening gehouden met jou als katteneigenaar. De producten van Hoopo worden gemaakt met oog voor design en passen daardoor ook goed in jouw interieur. Kattenbed Flip is dan ook verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Donkergrijs, campagnekleur en lichtgrijs (lichtgrijs wordt vanaf de maandag na Koningsdag weer uitgeleverd).

Waar staat het merk Hoopo voor?

Hoopo ontwerpt mooie en duurzame producten voor onze katten. Van luxe kattenartikelen tot katten accessoires en andere handige katten benodigdheden. Er wordt hierbij natuurlijk ook rekening gehouden met wat een kat nodig heeft. De producten van Hoopo die voldoen aan de hoge eisen van onze huiskatten, die neem ik dan ook graag op in mijn webshop. Alle Hoopo-producten worden ontworpen met het oog op luxe, design, passend in een kattenhuishouden en worden ook nog met oog onze planeet vervaardigd.

Hoopo staat voor duurzaamheid, design en functionaliteit... wat willen jij en jouw kat nog meer... behalve Kattenbed Flip van Hoopo natuurlijk.

Alle voordelen van Hoopo Kattenbed Flip

✔ Ultra zacht en comfortabel kattenbed, zodat jouw kat heerlijk slaapt.
✔ De ring geeft jouw kat een extra veilig gevoel waardoor stress verminderd wordt.
✔ Machine wasbaar op 30ºC dus afdrukjes van de vieze zandpootjes van jouw kat zijn weer makkelijk schoon te maken.
✔ Beschikbaar in drie rustige kleuren waardoor deze goed in jouw interieur passen.
✔ De Flip heeft een koele zijde en een ultra zachte warme zijde, daardoor is deze deken zowel in de zomer als in de winter favoriet bij jouw kat.
✔ Een prachtige aanvulling in je wooninterieur.
✔ De Flip is perfect te combineren met Hoopo kattenbed Donut en de draadloze waterfontein Hydr.

Extra informatie kattendeken Flip

Afmetingen: grootte deken; 60x60cm / Diameter bed; 35 cm / hoogte ring; 4.5 cm.
Materiaal: stof; 50% Polyester en 50% katoen / Ring: polyurethanefoam.
Onderhoud: Wassen; 30ºC / Drogen: ophangen / Strijken; kan op katoen met zeer lage temperatuur.
Kleuren: Beschikbaar in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs of bruin (champagnekleur)

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDeal.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenddagen

Op dit moment verzend ik pakketjes 2x per week. Elke dinsdag en elke vrijdag.

Uiterlijk dinsdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakketje mee in de verzending van deze dinsdag.
Hetzelfde geldt voor vrijdag; uiterlijk vrijdagochtend om 11.00 uur besteld, dan gaat jouw pakket mee in de verzending van deze vrijdag.

Levertijd en track-en-trace

Twee keer per week bied ik de pakketten aan bij de pakketbezorger; op dinsdag en op vrijdag.

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt. Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten. Maar dit kan wel pas vanaf de volgende dag en alleen op afspraak. Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn