Bach bloesem advies voor katten

Direct de afgestemde mix voor jouw kat aanvragen

Bach bloesem remedies worden afgestemd op wat jouw kat nodig heeft. Het flesje wordt dan ook speciaal voor jouw kat samengesteld.

√ Bach bloesem flesjes per kat op maat gemaakt √ persoonlijke aandacht
√ iDeal √ online aan te vragen

Waarom een Bach Bloesem mix voor katten op maat?

Jij ontvangt voor jouw kat een Bach bloesem mix die specifiek voor jouw kat is samengesteld. De Bach bloesem remedies worden gekozen op basis van hoe jouw kat omgaat met bepaalde situaties.

Op basis van jouw specifieke situatie en hoe jouw kat ermee omgaat selecteer ik de juiste Bach Bloesem samenstelling voor jouw kat.

Bach bloesem mix op maat voor jouw kat

Daarom ontvang jij van mij persoonlijk advies over de Bach bloesem Remedies die jouw kat nu kan gebruiken. Je ontvangt dan ook nooit een standaard mix voor bijvoorbeeld een angstige kat of agressieve kat. Wanneer jij bij mij online Bach bloesem advies voor jouw kat aanvraagt, ontvang je van mij een korte vragenlijst waarin ik vraag naar het karakter van jouw kat en de situatie waarvoor je de Bach bloesem remedies wilt inzetten. Aan de hand van de gegeven informatie kan ik een Bach bloesem mix op maat specifiek voor jouw kat samenstellen.

Het is dus geen standaard mix, maar een Bach bloesemmix op maat voor specifiek jouw kat.

Voor uitgebreide informatie over de Bach bloesem Remedies ga je naar de pagina Bach Bloesem Advies voor katten


Vuurwerkangst kat en hond

De enige standaard Bach bloesem mix is de Vuurwerkmix van Bach. De situatie en het gedrag van dieren komt zo sterk overeen, dat hiervoor een specifieke Bach bloesem mix kan worden ingezet voor alle katten en honden met vuurwerkangst.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn