Bach bloesem advies voor katten

Direct de afgestemde mix voor jouw kat aanvragen

Bach bloesem remedies worden afgestemd op wat jouw kat nodig heeft. Het flesje wordt dan ook speciaal voor jouw kat samengesteld.

Bij dit advies ontvang je ook mijn handleiding:
Hoe geef ik Bach bloesems aan mijn kat?

Vanaf € 39,95

√ Bach bloesem flesjes per kat op maat gemaakt
√ Persoonlijke aandacht
√ Advies voor meerdere katten tegelijk mogelijk
√ Makkelijk online aan te vragen
√ iDeal

Beschrijving

Bach bloesem advies voor katten

Persoonlijk advies over de Bach bloesem Remedies die jouw kat nu kan gebruiken. Ik heb geen standaard mix voor bijvoorbeeld een angstige kat of agressieve kat. Wanneer je bij mij online Bach bloesem advies voor jouw kat aanvraagt, ontvang je van mij een korte vragenlijst waarin ik vraag naar het karakter van jouw kat en de situatie waarvoor je de Bach bloesem remedies wilt inzetten. Aan de hand van de gegeven informatie kan ik een Bach bloesem mix op maat specifiek voor jouw kat samenstellen.

Het is dus geen standaard mix.

Bach Rescue Remedie

Ook wanneer je de Bach Rescue Remedie langere tijd gebruikt om in balans te komen, dan is het advies om te gaan kijken naar de onderliggende emoties en hiervoor passende Bach Bloesem Remedies te gebruiken en een persoonlijk Bach bloesem advies voor jouw kat aan te vragen. De Bach Rescue remedie is een hele mooie Bach bloesem mix, maar niet altijd het meest geschikte mix voor jouw kat in de huidige situatie.


Waarom een Bach Bloesem mix voor katten op maat?

Ik spreek over een persoonlijke Bach bloesem mix voor katten omdat de Bach bloesem mix die je krijgt, specifiek voor jouw kat is samengesteld. De Bach bloesem remedies worden gekozen op basis van hoe jouw kat omgaat met bepaalde situaties. Dit uit een kat vaak door bepaald gedrag te laten zien. De Bach Bloesem samenstelling in het flesje is dus gebaseerd op wat jouw kat laat zien en op wat jouw kat nodig heeft op dit moment.


Bestelproces Bach bloesem advies voor katten

Via de bestelknop kun je het Bach bloesem advies voor jouw kat aanvragen. Na het afronden van de betaling ontvang je een mail met daarin een link om een vragenlijst te downloaden. Ook ontvang je meteen de door mij geschreven handleiding hoe je de Bach bloesem remedies aan jouw kat kunt toedienen.

Vul deze vragenlijst zo goed als mogelijk in, des te beter kan ik de Bach bloesem remedies afstemmen op wat jouw kat nodig heeft. Stuur de ingevulde vragenlijst retour als antwoord op de bestelbevestiging.

Aan de hand van de ingevulde vragenlijst ga ik de juiste remedies selecteren voor jouw kat en maak ik het flesje voor jouw kat in orde. Vervolgens gaat het Bach bloesem flesje voor jouw kat het verzendproces in. Van het pakketje ontvang je een track en trace code zodat je het verzendproces van jouw pakketje kunt volgen.


Meer informatie over Bach Bloesem Advies voor katten


Nabestelling Bach bloesem mix katten

Heb je eerder Bach bloesem advies voor katten aangevraagd en wil je hetzelfde flesje nabestellen? Dit kun je doen door te kiezen voor 'Nabestelling Bach bloesem mix kat'.

Praktische informatie

 

Verzenden

Verpakkings- en verzendkosten

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen van € 5,95 (wanneer je alleen de Bach bloesem remedies bestelt).

Past het niet door de brievenbus?

Helaas passen de Bach bloesem flesjes niet door de brievenbus en betaal je dus het standaard pakkettarief.

Levertijd en track- en trace code

Wanneer ik de flesjes voor jouw kat heb gemaakt geef ik ze af bij de bezorgdienst.

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt. Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Kan ik ook mijn bestelling bij jou ophalen?

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten. Wanneer je tijdens het bestelproces aangeeft dat je de Bach bloesems voor jouw kat op wilt halen, krijg je van mij een mailtje wanneer de flesjes klaar zijn. Vervolgens maken we een afspraak om ze bij mij op te halen.

Ophalen gaat dus ALTIJD op afspraak.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

 

Vuurwerkangst kat

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn