Vers vlees menu kat aanpasconsult

Bij sommige aandoeningen werken we naar een betere gezondheid van jouw kat. Denk hierbij aan het immuunsysteem verbeteren of bij maag-darmproblemen wanneer wij de darmflora een handje helpen. Maar ook bij nierfalen heb je te maken met aanpassingen in het voerplan wanneer de nierfunctie van jouw kat verandert. Belangrijk is om de voeding af te blijven stemmen op de veranderende gezondheid van jouw kat. Dit betekent dat er een aanpassingen nodig zijn in het huidige voerplan. Het voerplan moet natuurlijk wel blijven passen bij de gezondheid van jouw kat. Hiervoor is dit vers vlees menu kat aanpasconsult*.

kat eet een vers vlees menu op maat gemaakt door kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Wanneer maak je gebruik van het vers vlees aanpasconsult?

Op basis van de veranderende omstandigheden maak ik de nodige aanpassingen in het voerplan wat ik eerder voor jouw kat heb gemaakt. Bij het vers vlees menu kat aanpasconsult ontvang je van mij dus een nieuw gewijzigd voerplan met daarin essentiële wijzingen waardoor het voerplan opnieuw past bij wat jouw kat nodig heeft.

Dit consult is ook te gebruiken bijvoorbeeld wanneer je graag andere merken van kvv wilt gaan geven dan eerder in het voerplan zijn opgenomen. Alles moet weer ‘even’ op elkaar aangepast worden. Hier is het nodige rekenwerk voor nodig en misschien moeten er nog andere onderdelen in het voerplan op deze nieuwe kvv afgestemd worden. Denk hierbij aan supplementen of het aandeel losse organen. Vandaar dat ik gebruik maak van een voerplan aanpasconsult.

Belangrijke voorwaarde

*Belangrijk is dus dat ik het eerste voerplan voor deze kat heb gemaakt; want daarop maak ik de  aanpassingen wanneer er veranderingen zijn in de gezondheid (of voorkeuren) van jouw kat. Heb je ergens anders een voerplan laten maken en is dit niet meer passend bij wat jouw kat nodig heeft, dan vraag je een vers vleesplan op maat voor jouw kat aan. Dit in verband met al het rekenwerk en de essentiële basisinformatie die ik nodig heb om een vers vlees plan voor een kat op maat te kunnen maken.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn