Fluffy kattenmand Flip

Fluffy kattenmand Flip is een heerlijke slaapplaats voor jouw kat op zowel de koudere als de warmere dagen. De ring in deze kattenmand maakt Flip extra aantrekkelijk om op te gaan liggen want deze geeft jouw kat een extra gevoel van veiligheid. Deze kattenmand is ideaal om op de bank of in de stoel te leggen.

 39,95

√ iDeal
√ track and trace informatie
√ op werkdagen binnen 48 uur verzonden
√ ophalen op afspraak

Beschrijving

Fluffy kattenmand Flip

Fluffy kattenmand Flip van Hoopo is aantrekkelijk voor zowel kat als voor kattenbaasje. Jouw kat ligt graag lekker soezen op dit heerlijk fluffy knusse kattenmandje. De ring van kattenmand Flip is voor jouw kat heel aantrekkelijk om in te liggen, het geeft jouw kat namelijk een extra gevoel van veiligheid. Kattenmand Flip heeft een warme kant met een lekker zacht en fluffy vachtje voor op de koude dagen. En om de warme zomerdagen op door te brengen is de koele kant met fijne maar stevige aangename joggingstof ideaal.

Waarom kiezen voor deze fluffy kattenmand?

Deze kattenmand is perfect voor op een bank of in een stoel. Ligt jouw kat graag hoger? Dan leg je de kattenmand op de krabpaal of klimmuur van jouw kat. Fluffy kattenmand Flip is heel makkelijk in huis te plaatsen. Heel handig: als Flip vuil is geworden kun je deze zelfs wassen in de wasmachine. Dus wanneer jouw kat zijn natte zandpootjes lekker aan het dekentje heeft afgeveegd, dan was je het zand heel eenvoudig weg in de machine en heb je snel weer een schoon kattenmandje voor jouw kat.

Fluffy kattenmandje Flip van Hoopo is niet alleen heel aantrekkelijk voor jouw kat, maar er is ook rekening gehouden met jou als katteneigenaar. De producten van Hoopo worden gemaakt met oog voor design en passen daardoor ook goed in jouw interieur. Kattenmand Flip is dan ook verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Donkergrijs, beige en lichtgrijs.

Waar staat het merk Hoopo voor?

Hoopo ontwerpt mooie en duurzame producten voor onze katten. Van luxe kattenartikelen tot katten accessoires en andere handige katten benodigdheden. Er wordt hierbij natuurlijk ook rekening gehouden met wat een kat nodig heeft.

De producten van Hoopo die voldoen aan de hoge eisen van onze huiskatten neem ik dan ook graag op in mijn webshop. Alle Hoopo-producten worden ontworpen met het oog op luxe en design, passend in een kattenhuishouden en worden ook nog met oog onze planeet vervaardigd.

Hoopo staat voor duurzaamheid, luxe en design en functionaliteit... wat willen jij en jouw kat nog meer... behalve het fluffy kattenmandje Flip voor op de bank natuurlijk.

Alle voordelen van deze kattenmand voor op de bank

✔ Ultra zachte en comfortabele kattenmand, zodat jouw kat heerlijk slaapt.
✔ De ring geeft jouw kat een extra veilig gevoel waardoor stress bij jouw kat verminderd wordt.
✔ Machine wasbaar op 30ºC dus afdrukjes van de vieze zandpootjes van jouw kat zijn weer makkelijk schoon te maken.
✔ Beschikbaar in drie rustige kleuren waardoor deze goed in jouw interieur passen.
✔ De Flip heeft een koele zijde en een ultra zachte warme zijde, daardoor is deze deken zowel in de zomer als in de winter favoriet bij jouw kat.
✔ Een prachtige aanvulling in je wooninterieur.
✔ Ideaal op te plaatsen op de bank of in die altijd lege stoel zonder dat er heel veel kattenhaartje op het interieur komen.
✔ Fluffy Flip is perfect te combineren met de zachte kattenmand donut en de draadloze waterfontein Hydr.

Extra informatie zachte kattenmand Flip

Afmetingen: grootte deken; 60x60cm / Diameter bed; 35 cm / hoogte ring; 4.5 cm.
Materiaal: stof; 50% Polyester en 50% katoen / Ring: polyurethanefoam.
Onderhoud: Wassen; 30ºC / Drogen: ophangen / Strijken; kan op katoen met zeer lage temperatuur.
Kleuren: Beschikbaar in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs of beige (champagnekleur)

Praktische informatie

 

Betalen

Je kunt betalen met IDeal.

Verzendkosten

Kosten om te verzenden zijn € 6,95.

Het verpakken en laten verzenden van pakketten kost geld. Door verpakkings- en verzendkosten in rekening te brengen vraag ik een bijdrage in de kosten voor verpakkingsmateriaal en de door mij betaalde verzendkosten aan jou als klant. Dit doe ik door een gangbaar pakkettarief in rekening te brengen.

Verzenden

Op werkdagen binnen 48 uur verzonden

Levertijd en track-en-trace

Na afgifte van de pakketten bij de bezorgdienst, ontvang je van mij een track en trace code. Zo kun je zelf in de gaten houden wanneer jouw pakketje daadwerkelijk geleverd wordt.

Vanaf dat moment heb ik de levertijden van de pakketten dan ook niet in de hand, dit is volkomen afhankelijk van hoe druk het is bij de bezorgdiensten. Aan de hand van de track en trace-code die jij van mij ontvangt weet jij wel dat jouw pakketje bij de bezorgdienst is aangeboden en wanneer het op de planning van de bezorgdienst staat om bij jou afgeleverd te worden.

Ophalen

Ophalen kan zeker, scheelt toch weer in de verzendkosten. Alleen op afspraak.

Ik woon in Breda in wijk de Haagse Beemden; adres van Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat staat op de factuur die je ontvangt na bestelling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige
Voedingsadviseur voor katten
Bach bloesem consulent voor katten

 

kat uit logo kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat breda

 

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn