Gratis E-boek over B.A.R.F. voor de kat

In dit gratis E-boek B.A.R.F. voor de kat ontcijferd neem ik je mee op een reis van het originele dieet van de kat tot wat er in de voerbak thuishoort wanneer jouw kat vers vlees krijgt.

Natuurlijk lees je waar de term B.A.R.F. vandaan komt en wat B.A.R.F.-en voor de kat nu eigenlijk is. En hoe deze uitleg heel goed past bij jouw kat als obligate carnivoor.

In dit gratis E-boek ‘B.A.R.F. voor jouw kat ontcijferd’ lees je naast de 9 essentiële componenten in de vers vlees voeding voor jouw kat, ook waarom het zo belangrijk is om deze 9 onderdelen in de voeding voor jouw kat te stoppen. Maar ik leg ook uit waarom elk B.A.R.F. menu voor elke kat op maat gemaakt moet worden, want tenslotte is elke kat uniek. Niet alleen in haar voorkeuren van vleessmaken, maar zeker ook wanneer er gekeken wordt naar de juiste voerhoeveelheid specifiek voor jouw kat.

 

Mijn E-boek heet dan ook niet voor niets:

B.A.R.F. voor jouw kat ontcijferd:
Van oorsprong tot de voerbak

Let op:

Dit E-boek geeft de essentiële componenten aan die echt in een vers vlees maaltijd van katten horen, het is geen compleet B.A.R.F. menu dat je zo aan jouw kat kunt geven.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Bach bloesem katten

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn