Vuurwerkmix van Bach bloesem Remedies

Natuurlijk hulpmiddel in een stressvolle periode

De Bach Bloesem Remedies geven jouw huisdier in geval van emotionele en lichamelijke stress ondersteuning zodat jouw huisdier weer in balans komt. De vuurwerkperiode is een enorm stressvolle periode voor huisdieren. Huisdieren hebben baat bij het gebruik van de Bach Bloesem Remedies om angst en spanning in lichaam en geest te verminderen.

De Bach Bloesem Remedies geven ondersteuning, denk ook aan de andere voorzorgsmaatregelen voor vuurwerkangst bij katten en vuurwerkangst bij honden.

Bach Bloesem Remedies voor katten

Ondersteuning bij vuurwerkangst

Meer ontspanning in lichaam en geest

Met de Bach Bloesem Remedies kun je op een natuurlijke manier angst en stress verminderen. De Bach Bloesem Remedies zorgen ervoor dat:

  • Lichaam en geest beter kunnen ontspannen en hierdoor kan jouw huisdier beter met deze stressvolle vuurwerkperiode omgaan.
  • Angst en trauma rondom de vuurwerkperiode niet wordt vastgezet in lichaam en geest. Hierdoor kan jouw huisdier na de jaarwisseling sneller terugkomen in de normale routine.
  • Onbalans in de emoties van het dier wordt hersteld op een zachte en natuurlijke wijze. Jouw dier komt sneller uit de angst en paniek toestand.

Er zijn verschillende voordelen bij het gebruik van de Bach Bloesem Remedies ten opzichte van andere kalmeringsmiddelen. De Bach Bloesem Remedies:

  • Zijn volkomen veilig in gebruik, de dosering is nooit te hoog.
  • Hebben geen negatieve of suf makende bijwerkingen. (zoals andere kalmeringsmiddelen dat vaak wel hebben).
  • Zijn bij (bijna) alle dieren heel makkelijk toe te dienen... ja, ook bij katten.
  • Kunnen in geval van nood, extra toegediend worden. Bijvoorbeeld: Er wordt vlakbij jouw dier een rotje afgestoken, dan kun je gewoon een extra dosering van de vuurwerkmix aan jouw dier geven.
  • Kunnen veilig gebruikt worden naast eventuele andere medicaties.

Speciale vuurwerkmix

Minder angst in extreme omstandigheden

De periode richting oudjaar is voor veel dieren heel heftig. Deze situatie is zo extreem en ondanks dat niet elk dier helemaal hetzelfde op deze situatie reageert, kunnen we voor deze periode wel een goede vuurwerkmix maken die voor alle dieren werkt. De vuurwerkmix is zo samengesteld dat deze gebruikt kan worden in één bepaalde situatie: de vuurwerkperiode in aanloop naar het nieuwe jaar.

Dit is dan ook de enige standaard mix die ik aanbied, voor alle andere situaties gaan we afstemmen specifiek op jouw dier: zie Bach Bloesem Mix kat op maat en Bach Bloesem Advies voor katten.

Bach Bloesem Remedies geven aan dieren

Zelfs voor katteneigenaren een koud kunstje

De dosering is voor elk dier gelijk: 4x daags 4 druppels van de vuurwerkmix over voer of een snoepje.

De vuurwerkmix wordt geleverd in een glazen flesje met pipet van glas. Dit betekent dat je de vuurwerkmix niet rechtstreeks in de bek van jouw dier druppelt. Het risico is te groot dat de glazen pipet breekt.

Lees de uitgebreide beschrijving over hoe je jouw huisdier de Bach Bloesem Remedies kunt geven. Doordat de Bach Bloesem Remedies bijna geur- en smaakloos zijn en de Bloesem Remedies over voer gegeven kunnen worden, zijn de Bach Bloesem Remedies uitermate geschikt voor katten.

Schrikmoment

Extra doseren mag

Het kan altijd gebeuren.. helaas.... dat er een enorm schrikmoment is voor jouw dier. Dan kun je jouw huisdier veilig een extra dosering geven van de vuurwerkmix zodra deze weer interesse heeft in een lekker snoepje. In het extreemste geval, kun je zelfs elk kwartier de dosering van 4 druppels blijven herhalen totdat jouw huisdier weer meer op het gemak is.

De rest van de dag vervolg je met het normale schema.

Een goed startmoment

Niet pieken met oud en nieuw

Hoe angstiger jouw kat of hond reageert, hoe eerder je moet beginnen met de vuurwerkmix. De werking van de Bach Bloesem Remedies hebben de eigenschap dat emoties eerst moeten pieken voordat ze kunnen dalen. En die piek… die wil je niet op oudjaarsavond hebben natuurlijk.

Hoe angstiger jouw kat of hond reageert, hoe eerder je moet beginnen met de vuurwerkmix. Het startmoment is afhankelijk van:

- het karakter van jouw kat of hond
- hoeveel vuurwerk er in aanloop naar het oudejaar in de wijk wordt afgestoken
- en de reactie van jouw kat of hond op deze situatie hoe vroeg je moet beginnen.

Bij extreem nerveuze en angstige dieren start je met de vuurwerkmix rond 15 november wanneer er in de wijk veel vuurwerk wordt afgestoken in december.

Begint het vuurwerk afsteken later in de maand, dan begin je 1 december. Dit betekent dat je twee flesjes van de vuurwerkmix van Bach nodig hebt.

Bij dieren die alleen in de laatste dagen voor oud jaar angstig zijn of alleen op oudejaarsdag kun je tussen 10 december en 15 december beginnen met de vuurwerkmix. Dan red je het met 1 flesje.

Je maakt het flesje helemaal leeg. Dit houdt in dat je in de eerste dagen van het nieuwe jaar jouw hond nog deze druppels geeft.

Twijfel je over het startmoment, neem dan even contact met mij op via het contactformulier, dan kijken we daar samen naar.

De vuurwerkmix van Bach is NIET in de winkel te koop.

Bach Bloesem Mix voor katten

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn