Vers vlees check voor katten

Jij geeft vers vlees (B.A.R.F.) aan jouw kat en je wilt eigenlijk gewoon eens laten controleren of het voerplan wat jij jouw kat geeft écht volledig is?

Dit doe ik met een Vers vlees check voor katten. Daarin controleer ik of  jouw huidige vers vlees voerplan compleet is voor jouw kat.

Vers vlees check voor katten

Verschillende uitdagingen in een vers vlees plan voor katten

Soms is het best een puzzel om de vers vleesmaaltijd voor jouw kat compleet en uitgebalanceerd te maken. Katten zijn kieskeurig vooral wanneer het om hun voeding gaat. Ook houden katten lang niet allemaal van lever in een voerplan, terwijl dit een belangrijk onderdeel is. Maar wat dan wel?

Een veel voorkomend probleem bij katten is harde ontlasting. Dit is alles behalve prettig voor jouw kat. Toch kun je harde ontlasting zeker voorkomen. Maar ook het voor katten essentiële aminozuur Taurine zit niet altijd voldoende de vers vlees maaltijd. En hoe zit het met de huidige verhoudingen van spiervlees, orgaanvlees en vetten? Kloppen deze voor jouw kat? Uiteraard controleer ik de voerhoeveelheid, komt jouw kat hiermee uit of mag je ietsje meer of juist wat minder zijn?

Wat check ik in jouw huidige vers vlees voerplan?

Ik controleer in jouw huidige vers vlees plan (B.A.R.F. plan):

-  De verhoudingen van spiervlees, organen en vetten
-  Het aandeel botten (calcium/fosfor), ballaststoffen en Taurine
-  Of de voerhoeveelheid per dag passend is bij jouw kat
-  De huidige supplementen op juiste doseringen.

Deze check is voor 1 kat.

Jij krijgt dan feedback op deze punten en wat je kunt verbeteren.

Let op:

Je krijgt geen kant en klaar (nieuw) vers vlees voerplan. Je ontvangt een review op jouw huidige voerplan, met tips een aanbevelingen.

Controle voerplan van 1 kat

Elke kat is anders en heeft daardoor een andere voedingsbehoefte. Daarom is de controle op het voerplan van 1 kat niet automatisch ook een goede controle op het voerplan van jouw andere katten. Heb je meerdere katten, stuur dan even een mail via het contactformulier, dan krijg je van mij een offerte op maat om een controle uit te voeren op het voerplan van al jouw katten.

Vers vlees kat

Ontvang een vers vlees check voor jouw kat

Vraag de vers vlees check aan via de bestelknop en verstrek mij het huidige vers vlees menu van jouw kat via de vragenlijst. Belangrijk is dat je de gevraagde gegevens over jouw kat en het huidige vers vlees voerplan voor jouw kat inclusief hoeveelheden en eventuele supplementen secuur invult. Des te beter kan ik feedback op jouw huidige voerplan geven.

Je krijgt van mij binnen de aangegeven termijn mijn feedback op het huidige vers vlees menu wat jij aan jouw kat geeft.

Compleet vers vlees plan voor jouw kat

Wil je juist graag een compleet vers vlees menu voor jouw kat ontvangen, dan kun je die aanvragen via het ‘vers vlees plan voor katten’.

Vers vlees menu voor katten

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn