Telefonisch adviesconsult voor katten

Wanneer een ontmoeting met jouw kat niet nodig is

Gedragsadvies voor katten vragen hoeft niet te betekenen dat je meteen volledige gedragstherapie voor katten inzet. Soms loop je met vragen over gedrag die door middel van telefonisch gedragsadvies beantwoord kunnen worden. Of je hebt niet meteen een gedragsprobleem, maar je twijfelt toch of je het goed doet voor je kat. Dan is een eenmalig adviesconsult voor katten een aanrader. Daarom heb ik meerdere mogelijkheden om gedragsadvies te krijgen. Niet alleen jouw kat is uniek ook jouw situatie past niet altijd in een volledige gedragstherapie voor katten.

Telefonisch adviesconsult voor katten

Het telefonisch advies consult is binnenkort beschikbaar.

Dit consult gaat altijd op afspraak en ik vraag van te voren een paar gegevens over jouw kat als voorbereiding om een goed advies te kunnen geven op jouw vraag. Denk hierbij aan de leeftijd van de kat en of er andere katten in het huishouden leven.

Uiteraard kun je ook meteen contact opnemen via het contactformulier.

Andere consulten

Adviesconsult voor katten

Dit consult is bedoeld voor situaties waarbij het fijn is dat ik jouw kat in haar eigen leefomgeving ontmoet. Hierdoor kan ik dat unieke advies geven dat past bij het gedrag en de leefomgeving van jouw kat.

Adviesconsult voor katten

Gedragstherapie voor katten

Jouw kat vertoont ongewenst gedrag en je hebt hulp nodig om dit gedrag op een katvriendelijke manier te verhelpen. Dit gedrag is niet in één sessie te verhelpen en daarom zetten we gedragstherapie in.

Gedragstherapie voor katten

Voedingsadvies voor katten

Je bent verdwaald in het oerwoud van kattenvoeding en hebt hulp nodig de juiste voeding te vinden voor jouw kat.

Voedingsadvies voor katten
gedragsadvies voor katten

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn