Pilot voercheck voor katten

Pilot voercheck katten

Weet jij wat jouw kat eet?

Voedingsadvies voor katten

Wat zit er in de voercheck?

Het is een analyse van de voeding die jij jouw kat geeft:

 • Controle of er in de voeding die jij jouw kat geeft alles zit wat jouw kat nodig heeft.
 • Controle op hoe compleet deze voeding nu echt is (compleet is niet altijd compleet).
 • Berekening van de hoeveelheid voer die jouw kat krijgt ten opzichte van wat ze nodig heeft.
 • Analyse van de ingrediënten en hoe deze passen bij jouw kat.
 • Advies over aanvullende supplementen indien er tekorten zijn.
 • En tot slot krijg je nog een korte blik op kattenvoer in het algemeen.

Meer informatie over de voercheck voor katten.

*** PILOT VOERCHECK VOOR KATTEN ***

Deze voercheck bied ik nu aan in de vorm van een PILOT .

Waarom deze PILOT?

Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot voedingsadviseur voor katten (en honden) afgerond. Nu wil ik een voercheck voor katten in mijn praktijk implementeren. En ja, deze PILOT doe ik natuurlijk om zelf te leren. Want door voor jouw kat een voercheck te doen, leer ik hoe ik alle kennis in praktijk kan brengen.

Ook wil ik weten aan welke informatie jij als katteneigenaar behoefte hebt. Welke informatie in de voercheck vind jij super interessant en op welke informatie zit je niet te wachten? Dus jij ontvangt na de voercheck ook een feedback formulier zodat ik de voercheck voor katten kan 'finetunen' en kan laten aansluiten op de wensen van jou als katteneigenaar.

Daar tegenover staat dat jij:

 • Inzicht krijgt in hoe goed de voeding is die jij jouw kat geeft,
 • Door deze voercheck weet of deze voeding past bij jouw kat,
 • Weet of er iets mist in de voeding van jouw kat,
 • Een blik krijgt op kattenvoer in het algemeen.
wat is goede voeding voor katten

Voorwaarden PILOT

 • De vragenlijst die jij krijgt dient volledig ingevuld retour gezonden te worden. De gevraagde informatie is belangrijk om een voercheck goed te kunnen doen. Ik vraag ook naar de hoeveelheid voer die jouw kat per dag krijgt. Het is dus handig wanneer je dit weet of eventueel kunt wegen. Maar ook het gewicht van jouw kat is belangrijk doordat een voedingsbehoefte wordt afgestemd op het lichaamsgewicht van jouw kat.
 • De voercheck doe ik voor brokjes, blikvoeding, KVV en vers voeren (BARF).
 • Heb je meerdere katten en wil je voor meerdere katten een voercheck laten doen? Elke kat is anders en daarmee ook de voedingsbehoefte, daardoor kun je de ene voercheck niet automatisch toepassen op jouw andere kat. Vraag daarom voor elke kat apart een voercheck aan. Wil je hierover even overleggen, neem dan even contact met mij op via de contactpagina.
 • Je geeft na ontvangst van deze voercheck feedback zodat ik mijn dienst kan verbeteren.
 • Dit is een check van de voeding die jij jouw kat geeft en geen uitgebreid voedingsadvies. De voercheck is gericht op het inzicht geven in de huidige voeding van jouw kat en een aantal handvaten waardoor jij zelf kritischer kunt zijn over de voeding voor jouw kat.
 • Deze PILOT wordt uitgevoerd in maart 2022.
 • Tijdens deze PILOT betaal je voor de voercheck voor jouw kat geen 59 euro maar het actie-tarief van € 47,00.

Er zijn maar 8 plaatsen beschikbaar (Op volgorde van aanvraag).

Hoe werkt deze PILOT?

 • Via onderstaande knop  vraag je een voercheck aan voor jouw kat.
 • Dan kom je op de afrekenpagina voor deze voercheck pilot waar je jouw contactgegevens en de eerste gegevens over jouw kat invult. Aan de hand van deze gegevens maak ik voor jou een persoonlijke vragenlijst.
 • Je krijgt van mij een bevestigingsmail waarin de door jou ingevulde gegevens staan; dan hebben we alle twee deze gegevens als naslag mocht er iets fout gaan.
 • Na jouw aanvraag, ga ik jouw persoonlijke vragenlijst maken. Je ontvangt van mij een aparte e-mail met deze vragenlijst om in te vullen. In deze vragenlijst vraag ik een aantal belangrijke gegevens over jouw kat en over de voeding die jouw kat op dit moment krijgt. Dit zijn essentiële gegevens die ik nodig heb om de voercheck goed te kunnen doen.
 • Wanneer ik de ingevulde vragenlijst van je heb ontvangen kan ik de voercheck doen voor jouw kat.
 • Je krijgt van mij binnen de aangegeven termijn een analyse van de voeding voor jouw kat per mail toegestuurd alsook het feedback formulier zodat ik de voercheck voor katten kan 'finetunen'. Uiteraard verwacht ik dit feedback formulier ingevuld terug met eerlijke feedback.
 • Tijdens deze PILOT is een voercheck voor jouw kat geen € 59,00 maar slechts € 47,00.

Enig resultaat