Pilot voercheck katten (en honden)

Voedingsadvies voor katten

Wat zit er in de voercheck?

Het is een analyse van de voeding die jij jouw kat of hond geeft:

 • Controle of er in de voeding die jij jouw kat of hond geeft alles zit wat jouw kat of hond nodig heeft.
 • Controle op hoe compleet deze voeding nu echt is (compleet is niet altijd compleet).
 • Berekening van de hoeveelheid voer die jouw kat of hond krijgt ten opzichte van wat deze nodig heeft.
 • Analyse van de ingrediënten en hoe deze passen bij jouw kat of hond.
 • Advies over aanvullende supplementen indien er tekorten zijn.
 • En tot slot krijg je nog een korte blik op katten- en hondenvoer in het algemeen.

Meer informatie over de voercheck voor katten en voercheck voor honden

*** PILOT VOERCHECK VOOR KATTEN (en honden) ***

Deze voercheck bied ik nu aan in de vorm van een PILOT *.

Waarom deze PILOT*?

Afgelopen jaar heb ik een opleiding tot voedingsconsulent voor katten (en honden) gevolgd. We zijn deze opleiding nu zo’n beetje aan het afronden. Nu wil ik alle geleerde theorie in de praktijk brengen én in mijn praktijk implementeren. En ja, deze PILOT* doe ik natuurlijk om zelf te leren. Want door voor jouw kat of hond een voercheck te doen, leer ik hoe ik alle kennis in praktijk kan brengen.

Maar daar tegenover staat dat jij:

 • Inzicht krijgt in hoe goed de voeding is die jij jouw kat of hond geeft,
 • Door deze voercheck weet of deze voeding past bij jouw kat of hond,
 • Weet of er iets mist in de voeding van jouw kat of hond,
 • Een blik krijgt op katten- of hondenvoer in het algemeen.

Voorwaarden PILOT

 • Jouw kat of hond is een gezond en volwassen.
 • De vragenlijst die jij krijgt dient volledig ingevuld retour gezonden te worden. De gevraagde informatie is belangrijk om een voercheck goed te kunnen doen. Ik vraag ook naar de hoeveelheid voer die jouw kat of hond per dag krijgt. Het is dus handig wanneer je dit weet of eventueel kunt wegen.
 • De voercheck doe ik voor brokjes, blikvoeding, KVV en vers voeren (BARF).
 • Heb je meerdere dieren en wil je voor meerdere dieren een voercheck laten doen? Dan vraag je voor elk dier apart een voercheck aan. Ook wanneer ze hetzelfde voer krijgen. Elk dier is anders en daarmee ook de voedingsbehoefte.
 • Tijdens deze PILOT betaal je voor een voercheck een tijdelijk actie-tarief.

Er zijn maar 8 plaatsen beschikbaar (Op volgorde van aanvraag).

Hoe werkt deze PILOT?

 • Via onderstaand contactformulier vraag je een voercheck aan voor jouw kat of hond.
 • Na jouw aanvraag ontvang je van mij een vragenlijst om in te vullen. Daarin vraag ik een aantal belangrijke gegevens over jouw kat of hond en over de voeding die jouw kat of hond op dit moment krijgt. Dit zijn belangrijke gegevens die ik nodig heb om de voercheck goed te kunnen doen.
 • Tegelijk met de vragenlijst ontvang je van mij de factuur. Na het voldoen van de factuur ga ik pas voor je aan de slag. (Mijn kat heeft het online winkelmandje nog in gebruik 😉)
 • Wanneer ik de ingevulde vragenlijst (en dus ook de vergoeding) van je heb ontvangen kan ik de voercheck doen voor jouw kat of hond.
 • Je krijgt van mij binnen de aangegeven termijn een analyse van de voeding voor jouw kat per mail toegestuurd.
 • Tijdens deze PILOT* is een voercheck voor jouw kat of hond geen € 59,00 maar slechts € 30,00.

Aanvraagformulier voercheck - PILOT

Het is voor mij belangrijk om te weten welke aandoening jouw dier heeft.
Er zijn meerdere opties mogelijk. Op basis van deze gegevens kan ik een goede vragenlijst maken.
Zijn er belangrijke dingen die je graag al wilt vermelden? Er is natuurlijk op de vragenlijst ook ruimte om nog extra informatie over jouw dier kwijt te kunnen.