KVV check voor katten

Jij geeft KVV aan jouw kat en je wilt eigenlijk gewoon eens laten controleren of de KVV die jij jouw kat geeft écht volledig is?

Dit doe ik met een KVV check voor katten. Daarin controleer ik of  jouw huidige KVV voerplan compleet is voor jouw kat.

KVV check voor katten

Controle van jouw KVV voerplan voor jouw kat

Ook bij het voeren van KVV kunnen overschotten en tekorten ontstaan. Niet elke KVV is helemaal compleet of in de juiste verhoudingen samengesteld voor katten. Een vaak voorkomend probleem bij katten is harde ontlasting. Dit kun je voorkomen door wat aanpassingen door te voeren in jouw KVV voerplan. Maar ook het voor katten essentiële aminozuur Taurine zit niet altijd voldoende in een KVV. De aangegeven voerhoeveelheid op KVV-rollen zijn richtlijnen, komt jouw kat met de huidige voerhoeveelheid uit? Of mag het ietsje meer of minder zijn?

Wat check ik in jouw huidige KVV voerplan?

Ik controleer in het huidige KVV voerplan:

-  De verhoudingen van spiervlees, organen en vetten
-  Het aandeel botten (calcium/fosfor), ballaststoffen en Taurine
-  Of de voerhoeveelheid per dag passend is bij jouw kat
-  De huidige supplementen op juiste doseringen

Dit is een controle op 1 voerplan van 1 kat

Jij krijgt feedback op deze punten en wat je kunt verbeteren.

Let op:
Je krijgt geen kant en klaar (nieuw) KVV voerplan. Je ontvangt een review op jouw huidige KVV plan, met tips een aanbevelingen.

Controle voerplan van 1 kat

Elke kat is anders en heeft daardoor een andere voedingsbehoefte. Daarom is de controle op het voerplan van 1 kat niet automatisch ook een goede controle op het voerplan van jouw andere katten. Heb je meerdere katten, stuur dan even een mail via het contactformulier, dan krijg je van mij een offerte op maat om een controle uit te voeren op het voerplan van al jouw katten.

KVV katten

Ontvang een KVV check voor katten

Vraag de KVV check aan via de bestelknop en verstrek mij het huidige KVV plan van jouw kat via de vragenlijst. Belangrijk is dat je de gevraagde gegevens over jouw kat en het huidige KVV voerplan voor jouw kat inclusief hoeveelheden en eventuele supplementen secuur invult.
Des te beter is de feedback op jouw huidige voerplan.

Je krijgt van mij binnen de aangegeven termijn mijn visie op het huidige voerplan, antwoord op de vraag of het volledig is en of het huidige plan past bij jouw kat.

KVV voerplan voor katten
Wil je graag een compleet KVV voerplan voor jouw kat ontvangen, dan kun je die aanvragen via het ‘KVV voerplan voor katten’.

Voedingsadvies voor katten

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn