Koningsdagactie is afgelopen

Alle items uit de Koningsdagpakketten zijn ook los te verkrijgen in de kattenshop van De Vrolijke Huiskat

Kattenspeeltjes van Mimis Daughters

De producten van Mimis Daughters worden met de hand vervaardigd in Kathmandu door een gemeenschap van ambachtelijke vrouwen die leven voor kunst en ambacht, gesterkt door de vrijheid om te creëren. De kattenspeeltjes worden ook door deze hechte gemeenschap van vrouwen ontworpen. Mimis Daughters zijn vrouwelijke kunstenaars uit Nepal die met plezier werken en eerlijk geld krijgen voor gedane arbeid. Zij werken met luxe en milieuvriendelijke grondstoffen. Voor de kattenspeeltjes is dit vervilte wol.

Vervilt wol is aantrekkelijk voor katten omdat het een natuurlijk materiaal is en jouw kat er met een gerust hart zijn tanden of klauwtjes in kan zetten.

Kattenspringveertjes

Kattenspringveertjes om door het huis te stuiteren. Samen spelen met jouw kat versterkt jullie band. Maar deze veertjes zijn ook leuk om alleen mee te spelen. Elke keer heeft jouw kat een keuze: samen met jou spelen of lekker alleen door het huis stuiteren.

 

Heerlijk zachte kattenmand van gerecyclede materialen 

Een wat bangere of schuwere kat moet zich kunnen verstoppen. Deze heerlijke kattenmanden van Let's sleep zijn hiervoor uitermate geschikt. Ze zijn ook nog eens gemaakt van gerecyclede materialen. Lekker zacht voor de kat en het milieu.

 

Matatabi kattenspeeltje

Matatabi: heel veel katten zijn er gek op (zelfs onze Beertje). De speeltjes van matatabi zijn heerlijk om mee te spelen en om op te kauwen. Het allerfijnst is dat katten na het kauwen ook nog eens in een rustmodus komen. Ontzettend fijne bijkomstigheid voor katten die veel stress door angst ervaren.

 

Bach bloesem mix op maat voor katten

Bach bloesem remedies helpen jouw kat emotioneel weer in balans te komen wanneer angst, onzekerheid of een trauma het dagelijks leven overheerst. Op zachte en natuurlijke wijze aan de slag met de angst van jouw kat. Dit kan met de Bach bloesem remedies helemaal op maat gemaakt voor jouw kat.

 

Valeriaan en katten

Valeriaan is woest aantrekkelijk voor heel veel katten. Hoe kun je speeltje nu beter aantrekkelijk houden dan met het luxe zakje valeriaan van De Vrolijke Huiskat. Uiteraard inclusief mijn handleiding: 'Kattenspeeltjes aantrekkelijk houden met valeriaan'.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Koningsdag 2024

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn