Waarom gedragsadvies voor katten vragen?

Omdat je twijfelt of je het goed doet of omdat de huidige situatie niet fijn is

Gedragsadvies voor katten vragen hoeft niet meteen te betekenen dat je gedragstherapie voor katten inzet. Soms loop je met kleine vragen die je graag beantwoord wilt hebben. Of je hebt niet meteen een gedragsprobleem, maar je twijfelt toch of je het misschien net wat aangenamer kunt maken voor je kat. Daarom heb ik meerdere mogelijkheden om gedragsadvies te krijgen. Niet alleen jouw kat is uniek ook jouw situatie past niet altijd in een volledige gedragstherapie voor katten.

Telefonisch adviesconsult

Voor vragen waarop antwoorden te geven zijn zonder dat ik jouw kat en de leefomgeving van jouw kat hoef te zien. Voor deze vragen en relatief makkelijk op te lossen problemen kunnen we een telefonisch consult plannen.

Binnenkort beschikbaar

Adviesconsult voor katten

Dit consult is bedoeld voor situaties waarbij het fijn is dat ik jouw kat in haar eigen leefomgeving ontmoet. Hierdoor kan ik dat unieke advies geven dat past bij het gedrag en de leefomgeving van jouw kat.

Adviesconsult voor katten

Gedragstherapie voor katten

Jouw kat vertoont ongewenst gedrag en je hebt hulp nodig om dit gedrag op een katvriendelijke manier te verhelpen. Dit gedrag is niet in één sessie te verhelpen en daarom zetten we gedragstherapie in.

Gedragstherapie voor katten
Gedragsadvies voor katten

Gedragsadvies voor katten

Mijn werkwijze

Ik neem je mee in de leefwereld van de kat door te kijken en te vertellen vanuit het oogpunt van jouw kat. Dit helpt jou te begrijpen waarom een kat dit bepaald gedrag vertoont en waarom veranderingen nodig zijn om de situatie aangenaam te maken voor zowel kat als mens.

Eerste tip bij gedragsproblemen

Straffen heeft geen zin !!

Voor een kat is het gedrag, dat wij als probleem zien, perfect normaal gedrag. De kat handelt vanuit zijn natuurlijke instinct. Alleen is dit gedrag in onze huiselijke omgeving niet wenselijk. Een kat zal, als de omgeving niet verandert, dit gedrag dan ook niet veranderen.

Meteen contact opnemen

gedragsadvies voor katten

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn