Bachbloesems katten

Op natuurlijke wijze jouw kat weer in balans

Jij wilt dat jouw kat weer vrolijk is en mentaal beter in evenwicht.

Consulten Bachbloesems voor katten

Hoe kan ik jouw kat heplen?

Bach bloesem advies voor katten

Wanneer een kat emotioneel uit balans is, is het belangrijk dat deze onbalans wordt hersteld. Dit kan met behulp van de Bach bloesem remedies. Voor Bach Bloesem Advies voor jouw kat is een online advies.

Nabestellen katten mix op maat

Wanneer ik eerder een Katten mix op maat voor jouw kat heb gemaakt, dan kun je deze persoonlijke mix voor jouw kat natuurlijk nabestellen.

Wanneer jouw kat extreem angstig is

Voor veel katten worden de Bachbloesems ingezet wanneer een kat angstig is. Aanvullend op de Bachbloesems voor jouw kat, kan ik als kattengedragsdeskundige jou en jouw angstige kat begeleiden bij extreme angsten.

Vuurwerkangst bij katten

Hoe help jij jouw kat deze periode door?

De vuurwerkperiode is voor veel dieren heel heftig. Ook veel katten zijn heel bang voor vuurwerk. In aanloop naar oudjaarsavond kun jij jouw angstige kat helpen met behulp van de Bachbloesems, en wel door middel van de Vuurwerkmix van Bach. Deze mix is natuurlijk ook voor honden in te zetten.

Vuurwerkmix voor katten

De vuurwerkperiode is een enorm stressvolle periode voor huisdieren. Jouw kat en hond hebben baat bij het gebruik van de Bach Bloesem Remedies om angst en spanning in lichaam en geest te verminderen bij vuurwerkangst.

Vuurwerkmix voor honden

Via onderstaande knop lees je over de werking van de vuurwerkmix van Bach voor honden.

Wat kun je nog meer doen?

Naast de Vuurwerkmix van Bach kun je jouw kat in aanloop naar het oude jaar nog met veel meer dingen ondersteunen. In mijn blog Vuurwerkangst bij katten staan 24 tips om jouw kat deze zeer stressvolle periode door te helpen.

Voor honden met vuurwerkangst heb ik ook een blog geschreven

Ben je benieuwd hoe je de Bach bloesem Remedies aan jouw kat kunt geven?

Vraag dan nu het e-boek aan:
Hoe geef ik Bach bloesem remedies aan mijn kat?

Bachbloesems katten

Wanneer jouw kat emotioneel niet lekker in zijn vachtje zit

Bachbloesems voor katten bij angst, stress en emotionele onrust.

Jouw kat zit niet lekker in zijn of haar emotionele zachte velletje. Je merkt onzekerheid, angst of algehele onrust. Daardoor heeft jouw pluizige maatje veel last van stress en is emotioneel uit balans. Graag wil jij jouw kat helpen met deze onzekerheid, angst of algehele onrust en de onbalans herstellen.

Bachbloesems uitleg

De Bach Bloesem Remedies zijn tincturen van bomen, planten en bloemen. Een tinctuur is een oplossing van water waarin de waardevolle stoffen uit de gebruikte planten zijn getrokken om te helpen bij emotionele en lichamelijke gezondheid. Tincturen worden veel gebruikt wanneer er gesproken wordt over natuurlijke of plantengeneeskunde.

Voor de Bachbloesems geldt dat de specifieke plantenstoffen helpen ons en onze katten geest en lichaam weer in balans te brengen. Elk van deze 38 Bach Bloesem Remedies werken op een andere emotie. Wanneer er een emotie uit evenwicht is, zorgen de betreffende Bach Bloesem remedies ervoor dat deze emotie weer in balans komt.

Welke Bachbloesem heb ik nodig voor mijn kat?

Emoties zijn ingewikkeld, helemaal die van katten. Daarvoor is diepere kennis van het gedrag van katten én uitgebreidere kennis van de Bach bloesems nodig. Om de juiste van de 38 verschillende Bachbloesems voor jouw kat te kiezen is dan ook niet heel eenvoudig.

Omdat lang niet iedere kat dezelfde Bach bloesem nodig heeft maak ik per kat een ‘Katten mix op maat’.

Bachbloesems en katten

Soms heeft iets even tijd nodig om te helen

Geen quick fix

Bach bloesem remedies zijn een heel mooi en zacht natuurlijk middel om in balans te brengen dat wat uit evenwicht is. Dit heeft soms tijd nodig, want hoe verder iets uit balans is (of hoe dieper het trauma zit), hoe meer moeite het kost om weer in evenwicht te komen.

Daarbij heeft Dr. Bach een hele mooie uitspraak gedaan:

‘Er bestaat geen ware genezing tenzij er verandering komt in uitzicht, gemoedsrust en innerlijk geluk’

In sommige situaties is het belangrijk de Bach bloesem remedies in te zetten in aanvulling op gedragstherapie voor katten. In die gevallen in het essentieel om te kijken naar de leefsituatie van jouw kat zodat de stress factor bij de oorzaak wordt aangepakt en de ondersteuning komt van de Bach bloesem mix voor jouw kat. Denk hierbij aan in huis plassen of in huis sproeien. Of agressie tussen katten onderling.

Kattenpraktijk De Vrolijke Huiskat

Kattengedragsdeskundige - De Vrolijke Huiskat

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn