Bach Bloesem Mix op maat voor jouw kat

Unieke mix voor een unieke kat

Een Bach Bloesem mix is op maat gemaakt voor jouw kat.

Bachbloesems kat

Waarom een Bach Bloesem mix op maat?

Ik spreek over een Bach Bloesem mix op maat omdat de Bach Bloesem mix die je krijgt, specifiek voor jouw kat is samengesteld. De Bach Bloesem Remedies worden gekozen op basis van hoe jouw kat omgaat met bepaalde situaties. Dit uit een kat vaak door bepaald gedrag te laten zien. De Bach Bloesem samenstelling in het flesje is dus gebaseerd op wat jouw kat op dat moment laat zien en op wat jouw kat nodig heeft op dit moment.

Voorbeeld situatie

Er is een hond in het huishouden weggevallen en komt ook niet meer terug. De kat is overgebleven in het huishouden. Afhankelijk van het karakter van de kat en de band die de kat met de hond had, kan de kat op diverse manieren op deze situatie reageren.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Wanneer de kat wegkwijnt van verdriet is het goed om Sweet Chestnut te geven.
  • Wanneer de kat moeite heeft met de verandering die heeft plaatsgevonden en zich niet kan aanpassen, dan is Walnut de aangewezen remedie.
  • Wanneer de kat ineens angstig gedrag gaat vertonen nadat de hond is weggevallen is Mimulus de remedie die de kat nodig heeft.

De eerste Bach Bloesem Mix op maat wordt altijd gegeven in combinatie met een Bach Bloesem Advies voor katten. Dit is nodig om voor jouw kat de juiste Bach Bloesem Mix samen te kunnen stellen.

Natuurlijke geneeswijze

Bach Bloesem Remedies zijn een natuurgeneeswijze. Dit betekent dat resultaten dan ook niet voorspelbaar zijn zoals bij gebruik van reguliere medicijnen (resultaat na zoveel weken, pillen, kuren).
Het resultaat vaak al wel aanwezig, maar niet altijd meteen merkbaar. De Bach Bloesem Remedies zorgen voor een subtiele en soms (voor de eigenaar) onmerkbare veranderingen op korte termijn.

Nabestellen Bach Bloesem mix op maat

Dit betekent dat Bach Bloesem Remedies vaak langere tijd gegeven worden om het innerlijk welzijn van jouw kat te herstellen. Daarom is het uiteraard mogelijk om de Bach Bloesem Mix op maat na te bestellen.

Af blijven stemmen

Wel is het belangrijk om af te stemmen of de gegeven remedies nog steeds de juiste Bach Bloesem Remedies zijn voor jouw kat.

Door het gebruiken van de Bloesem Remedies komen de emoties waarop de Bach Bloesem Remedies in eerste instantie zijn afgestemd weer in balans. Dit kan betekenen dat er door de balans van deze emoties andere emoties de aandacht vragen. En hier kunnen dus andere remedies voor nodig zijn om jouw kat verder in balans te krijgen.

Advies is dan ook om regelmatig de Bach Bloesem Remedies af te stemmen via een Bach Bloesem Advies voor katten.

Bach Bloesem Mix voor katten

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn