Waarom advies over het gedrag van katten vragen?

Omdat je twijfelt of je het goed doet of omdat de huidige situatie niet fijn is

Advies over het gedrag van katten vragen hoeft niet meteen te betekenen dat je volledige gedragstherapie voor katten inzet. Soms loop je met kleine vragen over het gedrag van jouw kat die je graag beantwoord wilt hebben.

Of je hebt niet meteen een probleemgedrag van jouw kat, maar je twijfelt toch of je het misschien net wat aangenamer kunt maken voor je kat. Of je neemt een nieuwe kat in huis en je wilt graag goed voorbereid zijn. Daarom heb ik meerdere mogelijkheden om advies over het gedrag van jouw kat te krijgen. Niet alleen jouw kat is uniek, ook jouw situatie past niet altijd in een volledige gedragstherapie voor katten.

Telefonisch gedragsadvies

Voor vragen over het gedrag van jouw kat waarop antwoorden te geven zijn zonder dat ik jouw kat en de leefomgeving van jouw kat hoef te zien. Voor deze vragen kunnen we een telefonisch consult plannen.

Binnenkort beschikbaar

Adviesconsult kattengedrag

Dit consult is bedoeld voor situaties waarbij het fijn is dat ik jouw kat in haar eigen leefomgeving ontmoet. Hierdoor kan ik dat unieke advies geven dat past bij het gedrag en de leefomgeving van jouw kat.

Adviesconsult voor katten

Gedragstherapie voor katten

Jouw kat vertoont ongewenst gedrag en je hebt hulp nodig om dit gedrag op een katvriendelijke manier te verhelpen. Dit gedrag is niet in één sessie te verhelpen en daarom zetten we gedragstherapie in.

Gedragstherapie voor katten
advies over gedrag van mijn kat

Gedragsadvies voor katten

Mijn werkwijze

Ik neem je mee in de leefwereld van de kat door te kijken en te vertellen vanuit het oogpunt van jouw kat. Dit helpt jou te begrijpen waarom een kat dit bepaald gedrag vertoont en waarom veranderingen nodig zijn om de situatie aangenaam te maken voor zowel kat als mens. Lees hoe gedragstherapie voor katten werkt.

Eerste tip bij gedragsproblemen van katten

Straffen heeft geen zin !!

Voor een kat is het gedrag, dat wij als probleem zien, perfect normaal gedrag. De kat handelt vanuit zijn natuurlijke instinct. Alleen is dit gedrag in onze huiselijke omgeving niet wenselijk. Een kat zal, als de omgeving niet verandert, dit gedrag dan ook niet veranderen.

Meteen advies over het gedrag van mijn kat aanvragen

gedragsadvies voor katten

Voor een stressvrije en katvriendelijke omgeving waar jouw kat écht kat kan zijn